De ce să arăți la 30 ca la 50?

Chiar și în segmentul meu economic, trei fete și-au făcut sânii care arătau și așa bine. Una și-a corectat pleoapele, alta și-a injectat ridurile de expresie de pe frunte. Toate au un singur gând: ”nu cumva să arăt la 30 de ani ca la 50”.

Nu mai vorbesc de fetele care își cumpără din ultimii bani creme de mii de lei în speranța că vor înșela timpul. Odată cu vârsta de 30 de ani, multe dintre prietenele mele s-au schimbat. Acum ele știu toate produsele de întinerire.
18738[1]

Multe dintre ele deja și-au setat timpul. Vor să arate tinere la 35, 40 și chiar 50 de ani. Unele reușesc. Cu un preț prea mare, dar totuși reușesc.

Cele care au făcut exces de produse de înfrumusețare arată de 50 de ani. În locul aventurilor nocturne, ele discută despre procedurile de curățare, nu beau niciodată șampanie, și chiar și la Anul Nou vin cu îndulcitorul artificial.

Unele sunt de părere că trupul lor nu va ”accepta” nașterea, altele se gândesc la un copil târziu doar pentru că nașterea cică întinerește.

18739[1]

Nu vorbesc despre sex, droguri, rock-and-roll, astea sunt din alt serial. Sunt femei care nu-și pot permite nici măcar o noapte petrecută pe pieptul bărbatului, pentru că trebuie să-și spele machiajul. Și dimineață să facă proceduri de curățare.

Și în general, nu au de ce bărbații să umble nopțile. Se culcă la ora 10. Atunci, peste vreo 20 de ani, trecând pe o doamnă de 50 de ani, cineva va spune: ”Oho! Femeie asta arată de 43 de ani! Ce rezultat miraculos!”.

De fapt am văzut un singur caz când o femeie de 40 de ani arăta de 25. În această zi era beată criță, iar toată noaptea a petrecut-o pe plajă, mângâiată de vânt.

18740[1]

Când văd asemenea rezultate, întotdeauna mă interesez care este prețul lor? Dacă arăți la 53 ca la 49 cu prețul vieții petrecută în compania produselor de întinerire, nu sunt de acord.

18741[1]

Vreau să trăiesc acum, nu să aștept bătrânețea. Și dacă cineva, când voi avea 45 de ani mă va critica pentru modul meu nesănătos de viață, să scrieți pe mormântul meu: ”Această femeie a mâncat, s-a rugat și a iubit. A făcut greșeli fatale, a băut vin la sărbători și a petrecut noaptea în pasiune. Dar nu a permis viitorului să-i fure prezentul”.