De azi vei alege doar aceste nuanțe când te vei vopsi: 8 nuanțe de păr pentru femeile de peste 45 de ani care te vor întineri cu câțiva ani

Cel mai simplu mod de a arăta cu câțiva ani mai tânăr este să alegi nuanța perfectă de păr pentru tenul tău. Și iată de ce: odată cu înaintarea în vârstă, tenul devine mai deschis și „se estompează”, iar din cauza nuanței greșite a părului, fața poate părea palidă și poate îmbătrâni cu câțiva ani.
Soluție: Alegeți nuanțe care se potrivesc tenului dvs. (dacă venele sunt albastre, aveți un subton rece, iar dacă sunt verzui, atunci aveți o nuanță caldă a pielii). De asemenea, rețineți că un contrast puternic între culoarea părului și culoarea pielii va accentua orice mici imperfecțiuni de pe fața dumneavoastră (în primul rând, micile riduri din jurul ochilor și cearcănele).
Următoarele culori de păr te pot ajuta să găsești o nuanță care va atrage priviri și te face să arăți mai tânăr.

Șuvițe colorate în mai multe nuanțe

Nuanță potrivită pentru: ten deschis, cu subtonuri reci.

De ce funcționează: Evidențierile multicolore funcționează bine cu tonurile de piele albastre reci și luminează fața, făcându-le o opțiune excelentă pentru femeile cu pielea deschisă care doresc să arate mai tinere, fără modificări drastice. Un amestec de nuanțe aurii și de miere imită o strălucire sănătoasă și adaugă corp și strălucire părului mai gros.

Nuanța cuprului

Nuanță potrivită pentru: piele deschisă, cu subtonuri calde.

De ce funcționează: nuanțele deschise de cupru funcționează cu această culoare a tenului, deoarece înmoaie liniile fine și alte semne de îmbătrânire din jurul ochilor.

Ombre auriu

Nuanță potrivită pentru: ten deschis spre mediu, cu subtonuri calde.

De ce funcționează: Odată cu înaintarea în vârstă, există o pierdere naturală a volumului feței, ceea ce duce la adâncituri și goluri. Zonele mai deschise ale părului care încadrează fața, diminuează adânciturile menționate mai sus, în special pe obraji.

Blond auriu strălucitor

Nuanța potrivită pentru: ten deschis, cu subtonuri calde.

De ce funcționează: Pentru că această nuanță „extrage” tonurile aurii din piele, oferindu-i o strălucire superbă de tinerețe.

Negru delicat

Cel mai bun pentru: ten mediu cu subtonuri reci.

De ce funcționează: negrul oferă părului o strălucire naturală, lăsându-l să arate mai proaspăt, mai sănătos și mai tânăr.

Maro auriu

Cel mai bun pentru: ten închis, cu subtonuri calde.

De ce funcționează: Această nuanță caldă de maro este cea mai naturală pentru tenul închis. Asocierea acestei culori cu sprâncene de aceeași nuanță (sau puțin mai închisă) creează o nuanță naturală în jurul zonei ochilor.

Maro cald

Cel mai bun pentru: ten închis, cu subtonuri calde.

De ce funcționează: Dacă ai un ten închis, atunci părul blond nu ți se va potrivi, nu vei arăta natural. Aceste lumini minuscule vor adăuga căldură fără a vă face părul prea deschis.

Nuanța caramelului

Cel mai bun pentru: ten mediu spre închis, cu subtonuri calde.

De ce funcționează: părul natural închis la culoare poate fi împrospătat foarte simplu prin vopsirea vârfurilor cu caramel. Această culoare este cea care adaugă căldură pielii.