Dacă iubești confortul, adoptă stilul casual! 10 ținute casual superbe recomandate de stiliști

Stilul casual este o opțiune pentru fashionistele puternice și spectaculoase care iubesc confortul în look-uri. Stilul casual va satisface dorințele fiecărei doamne moderne. În acest articol, vom arăta exemple concrete cât de spectaculoase pot arăta ținutele casual de zi cu zi.

#1.

Primul aspect este un amestec dintr-un hanorac supradimensionat, tricou, pantaloni largi, geantă de cumpărături și pantofi ascuțiți eleganti într-o culoare nud gratuită. Fiți atenți la cât de bine au completat stiliștii imaginea cu o notă sexi, datorită pantofilor bine aleși.

#2.

Un blazer alungit + blugi lejeri supradimensionați + un tricou alb + un clutch crem + pantofi cu toc este o alta ținută trendy pentru fiecare zi.

#3.

Paleta de culori de bază alb-negru adaugă armoniei look-urilor casual. Nu există loc pentru accente luminoase în aceste ținute.

#4.

De asemenea, poți crea un look spectaculos pentru fiecare zi cu ajutorul unui tricou alb voluminos, a unor pantaloni clasici de culoarea nisipului, a unui clutch negru simplu și a pantofilor nud cu toc.

#5.

Hanorac sport + blugi de tip banana, albastru deschis + pantofii bej – o combinație câștigătoare de articole vestimentare pentru doamnele care abia încep să cunoască stilul casual.

#6.

În primăvara anului 2022, va fi potrivit să combinați blugii de bază cu pulovere voluminoase, tricotate, pantofi cu toc înalt, precum și modele clasice de genți.

#7.

Blugii de bază, un turtleneck monocolor, o cămașă supradimensionată în carouri, un rucsac din piele și o pereche de stiletto superbi.  Aceasta este baza în look-uri casual multistratificate.

#8.

Un costum cu pantaloni largi este considerat o ținută superbă. Aceasta poate fi aranjată cu tricouri, genți minimaliste, curele cu accent din piele și o pereche feminină de pantofi cu toc înalt.

#9.

Următoarea selecție de ținute casual este unită de prezența unui sacou voluminos și a unui tricou simplu. Acest set de bază poate fi combinat cu o pereche de pantaloni scurți, precum și o versiune alungită de pantaloni scurți din piele. Ca pantofi, puteți alege atât pantofii eleganți cu toc, cât și o pereche

de adidași.

#10.

Pentru următorul look casual, stiliștii au optat pentru un hanorac, o haină de cașmir supradimensionată, blugi din denim gri și pantofi cu toc.