Dacă alegi aceste culori pentru manichiura ta, înseamnă că ai bun gust: 6 modele pentru doamnele de 50-60 de ani

Vara reprezintă o mare oportunitate de a te arăta în toată splendoarea ei. Și nu este vorba doar despre haine și accesorii la modă, același lucru este valabil și pentru manichiură. La vârsta adultă, este mai bine să eviți nuanțele extravagante, designul încărcat poate dăuna imaginii unei doamne elegante. Astăzi vom lua în considerare cele 6 cele mai de succes opțiuni de design de unghii pentru femeile de 50-60 de ani.

Culoarea roz

Culoarea roz și numeroasele sale nuanțe arată foarte ușor și natural. Stratul monocolor este perfect combinat cu toate tehnicile actuale de nail art. Poate fi decorat cu modele discrete, paiete, bucăți de folie sau strasuri.

Rozul saturat „reînvie” în mod favorabil imaginea, se armonizează cu ținutele de zi cu zi pentru ieșiri.

Culorea roșie

Când vrei să adaugi mai multă culoare vieții tale, ar trebui să apelezi la nuanțele strălucitoare de roșu. Nuanța vinului, cireș, stacojiu, roșu c-un subton maro sunt toate opțiuni frumoase și nobile. Nuanțele suculente arată cel mai bine monocrom.

La 50+, designul mat ar trebui evitat, poate „îmbătrâni” vizual pielea mâinilor. Finisajul lucios este soluția perfectă pentru o doamnă matură.

Nuanța caramel

Puteți folosi o nuanță de caramel caldă și plăcută, indiferent de starea de spirit sau de anotimp. Poate fi combinat cu alte nuanțe de maro sau puteți adăuga un decor sau linii strălucitoare, dar discrete.

Stil minimalist

La epoca în care designul stângaci sau strălucitor trece în fundal, simplitatea și concizia sunt apreciate. Prin „minimalism” se înțelege geometrie modernă, linii abstracte discrete, un accent interesant pe o singură unghie .

French clasic

Un model de french versatil se potrivește cu orice stil de îmbrăcăminte, fie că este un look urban relaxat, un business strict sau un ansamblu romantic. Forma pătrată a unghiei sau ovală rămân o prioritate.

Pentru a decora vârful unghiei, puteți folosi întreaga paletă de culori și nuanțe, fără teama de a supraîncărca imaginea. Un linie frumos colorată este o soluție ideală și potrivită pentru o femeie de peste 50 de ani.

Design cu semilună

Designul semilunar va arăta fain pe unghiile tale. Aceasta este partea inversă a french-ului cu un „zâmbet” la baza unghiei.

Designul semilunii va arăta mai elegant și mai asemănător cu luna de pe cer, dacă adăugați puțin sclipici.😊

Salvați modelele preferate pentru data următoare când veți merge la salon.😊