Curățarea profundă a tenului dintr-o singură procedură

Această mască a fost încercată de toți prietenii mei, inclusiv de mine. Rezultatul e fantastic, vă recomand !!!

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

1. Miere (o lingără)

2. Câteva picături de apă

3. 3 comprimate de aspirină

Pentru a pregăti această mască minunată, avem nevoie de doar două ingrediente:

– acid acetilsalicilic (cunoscut sub numele de aspirină)

– mierea

Masca are efect de peeling asupra tenului. Acidul salicilic exfoliază intens stratul superior al pielii (în saloanele de înfrumusețare se face peeling salicilic mai profund), contribuind la reînnoirea intensă a epidermei. De asemenea, o astfel de curățare lustruește perfect pielea, netezind denivelările și ridurile.

În general, acizii ajută foarte bine la îngrijirea tenului gras, precum și previne îmbătrânirea pielii. Mierea în această mască servește ca mijloc de nutriție și hidratare. Tenul curat va absoarbe toate proprietățile benefice a mierii.

Dacă din anumite motive nu puteți folosi mierea, se poate de înlocuit cu un alt ingredient precum smântâna.

Mai jos voi descrie etapele pas cu pas.

Luăm trei aspirine și adăugăm câteva picături de apă pe ele. Peste un minut ve-ți vedea că apa a fost absorbată și comprimantele s-au descompus. În compoziția dată adăugăm o lingura de miere, amestecînd bine. Dacă masca obținută este prea solidă, adăugați un pic de apă pentru a o dizolva.

Puneți masca pe fața curată și uscată, pentru aproximativ 15 minute. Apoi o înlăturăm cu mișcări riculare lente. Nu este nevoie să apăsți și să frecați, mișcările trebuie să fie delicate.

Rezultatul va fi încăntător, veți avea un ten neted și proaspăt.

O recomand tuturor !