Cum te protejezi de energia negativă a celor din jur

zashita-ot-negativnoi-energii

Empatia – abilitatea de a recunoaște și a simți emoțiile altor persoane. Simpatia – un sentiment de compasiune pentru alții. De multe ori a fi „empatic” semnifică, să absorbi o mare parte din durerea și suferința celor din jur, iar acest lucru te poate influența negativ.

Dacă ai fost într-o cameră cu o persoană negativă, ştii cât de toxică poate fi energia. A te învăța să nu absorbi energia negativă a altor persoane – este o mare abilitate spirituală.

Iată 5 metode, cum să te protejezi de influenţa negativă a celor din jur:

1. Ţine minte, nu-i poți mulțumi pe toți.

Dacă cineva se plânge pe tine, nu încerca să-i placi acestei persoane. Acest lucru doar va absorbi energie din tine, şi te va face să depinzi energetic de părerea ei. Nu toți te vor iubi. Oamenii trăiesc pe pământ pentru alte scopuri. Iubește-te tu în primul rând – şi vei crea un câmp de forțe, care te vor proteja de părerea altor persoane.

Deasemenea ţine minte, că nu-i poți schimba pe toți. Nu fă din asta o misiune.

Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face – pur şi simplu nu absorbi acea energie, pe care oamenii o proiectează către tine.

2. Invită alți oameni în viaţa ta, cu mare precauție!

Mintea, corpul şi imediata împrejurare – sunt templul tău. Dacă într-o bună zi îi vei da omului o bucată de pâine, el îţi va cere o bucata şi în ziua următoare. Este minunat să fii generos, însă există o linie fină care trebuie respectată, pentru a evita să fii călcat în picioare. Învață să spui „nu” și cu toate astea să te simți normal.

3. Încetează să acorzi atenție cretinilor.

Parazitul are nevoie de o gazdă pentru a supraviețui. Atunci când acorzi atenție cuiva, îi oferi energie. Vampirii energetici îţi vor fura gândurile, reducându-ţi rezerva de energie. Unii oameni vor arunca asupra ta energia negativă, iar apoi vor merge la următoarea victimă. O ureche prietenoasă, probabil este un lucru minunat, însă, din nou, există o linie pe care nimeni nu are dreptul să o treacă. Poate altcineva vrea să-ţi povestească neplăcerile sau reușitele care le are la muncă. Toate aceste emoții te pot epuiza şi-ţi pot schimba viața, nu în cel mai bun mod.

Iubește-te, oprește acești oamenii sau spune-le că nu ești gata să-i asculți în acest moment. Astfel, nu vei absorbi energia lor toxică.

4. Respiră în sânul naturii.

Ieşi în natură, meditează, odihnește-te şi respiră. Curaţă apa în interiorul tău, fă sport. Mişcă-te precum un fluture: lin, dar repede. Respirația intensifică circulația sângelui în tot organismul şi te ajută să nu mai absorbi energia celor din jur. Plimbă-te cu încredere în sine, ţine capul sus şi nu permite nimănui să-ţi strice dispoziția.

Omida mănâncă tot în jurul său, ajungând să fie grasă şi imobilă. Mai întâi ar trebui să devină ușoară, pentru a putea zbura.

5. Asumă-ţi responsabilitatea pentru gândurile şi emoțiile tale

Modul în care te simți este 100% responsabilitatea ta. Universul trimite oameni în viaţa noastră pentru a ne testa. Percepția noastră despre noi, este mai puternică, decât percepția altora. Nu eşti o victimă şi nimeni nu are putere asupra ta. Gândește-te că gândurile sau așteptările tale, se manifestă într-o situație care te deranjează. Și ce faci, dacă totul depinde de nivelul tău de răbdare, iritabilitate sau compasiune? De îndată ce îţi asumi responsabilitatea pentru reacțiile tale, te conectezi cu tine însăți la un nivel mai profund.

Știința de a te proteja de energia altor oameni, începe cu dragostea pentru tine însăți. Amintește-ţi, că ești demn de fericire și pace.

Ţine minte, este normal să spui NU și doar TU ești autorul stării tale de energie.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!