Cum se supără semnele zodiacale

Berbec

1[1]

Dacă ai îndrăznit să superi o ființă atât de bună, așteaptă-te la o răzbunare pe măsură. Dar nu-ți face griji, Berbecii se liniștesc repede, iartă supărările de orice fel.

Taur

2[4]

Să superi un Taur este ca și cum te-ai juca cu focul. Poți fi liniștit, nu te paște niciun pericol. Dar doar în prima perioadă. După un monolog lung despre lipsa de corectitudine, vei fi strivit fără pic de compasiune. De aceea e mai bine să nu te relaxezi!

Gemeni

3[1]

Poți nici să nu observi certurile cu ei.. În orice moment un băiat bun și zâmbitor se poate transforma într-o persoană agresivă, care va lua orice glumă ca pe o supărare personală. Dacă ai avut nenorocul să cazi sunt fluxul de emoții negative, pregătește-te să fii împroșcat cu nămol.

Rac

4[1]

Este un semn gingaș dar foarte răzbunător, capabil să te ierte în câteva clipe, sau să-și pregătească răzbunarea ani în șir.

Leu

5[1]

Niciodată nu subestima un nativ din zodia Leu, și mai ales nu încerca să concurezi cu el. În cel mai bun caz pur și simplu nu ți se va atrage atenția. Nu uita că ei sunt foarte comunicabili, de aceea au legături care le asigură siguranța în ei. Încearcă să-l lauzi.

Fecioară

6[1]

Dacă ai supărat o Fecioară, fie și întâmplător, începe să-ți scrii testamentul. Se va răzbuna neapărat. Încet dar sigur.

Balanță

7[2]

Reprezentanții acestui semn nu știu să se răzbune, eu pur și simplu se vor supăra ca niște copii mici. Balanțele sunt obișnuite să preseze sentimentele, fapt care este vizibil în timpul certurilor. Principala armă de apărare a Balanțelor sunt bârfele. Dar e suficient să-ți ceri scuze și ele vor reface balanța prieteniei.

Scorpion

8[2]

Dacă reușești, fugi… Sfatul nostru: primește moartea cu demnitate. Scorpionii se vor răzbuna cu stil și azart. De mult ori apelează chiar la răfuiala fizică.

Săgetător

9[1]

Acest semn pacifist este greu de supărat, dar nu exagera. Dacă totuși l-ai supărat, pregătește-te pentru o adevărată furtună.

Capricorn

10[1]

Semn liniștit, care poate să se supere din cauza criticilor. Capricornul este obișnuit să înlăture tot ce-i stă în cale. Dacă ai riscat să-l critici, încearcă măcar să-ți argumentezi cuvintele.

Vărsător

11[1]

Un Vărsător supărat nu va rupe din start legătura cu tine. El va pleca încet, dar sigur.

Pești

12[1]

Pentru a supăra peștii, trebuie să fii foarte rău. Doar un monstru adevărat își poate permite așa ceva. Ei sunt ușor de ofensat, dar ei sunt atât de buni că te vor ierta ușpr.