Cum se îmbracă femeile mature în Olanda: 11 look-uri elegante pentru cele peste 50 de ani

Vârsta nu este o piedică pentru frumusețe și stil. O pensionară stilată din Olanda, pe nume Yolanda, este un exemplu excelent al modului în care ar trebui să arate o adevărată doamnă de peste 50 de ani. Mai jos am adunat 11 dintre cele mai la modă și mai relevante imagini.

Bloggerul Instagram consideră că imaginile monocrome sunt o soluție bună pentru o doamnă în vârstă. Pentru a le crea, Yolanda folosește haine în culori deschise, care împrospătează și întineresc în mod favorabil un aspect matur.

Vestă tricotată gri + cămașa neagră + pantaloni carouri cu croială dreaptă – stil și confort! Yolanda are o mulțime de pantofi comozi în arsenalul ei de modă, în primul rând, aceștia sunt adidași, adesea își completează look-urile de zi cu zi cu aceștia.

Un pulover se înțelege bine nu numai cu lucrurile simple, ci și cu cele imprimate. Așadar, modelul texturat de o nuanță galbenă bogată este în armonie cu pantalonii albi și cizmele cu imprimeu leopard spectaculos.

Eroina poartă cu plăcere lucruri la modă. Un palton cămașă se potrivește cu aproape toate articolele din garderoba unei doamne, accesorii de bază.

În viața de zi cu zi, olandezii preferă lucruri simple și de înțeles, precum blugii, bluzele, puloverele și bluzele. O haină de cașmir de înaltă calitate, botine din piele și o geantă încăpătoare completează ansamblul elegant.

Multe femei mature refuză articolele din denim. Dar în zadar. Vezi cum Yolanda îmbină cu succes o rochie cămașă din denim cu un look relaxat și casual.

O jachetă este o alegere bună pentru o doamnă stilată de peste 50 de ani. Modelul croiului alungit ascunde cu pricepere toate defectele existente ale unei siluete mature, iar o nuanță de bej neutru subliniază caracterul calm și echilibrat al unei femei.

Blugii largi într-un duet cu o jachetă în carouri alungită fac vizual silueta mai înaltă și mai subțire. Galbenul, prin definiție, nu poate fi plictisitor, cu ajutorul unei malete galbene, Yolanda a adăugat un pic de dispoziție în garderoba ei.

Vârsta nu este un motiv pentru a renunța la lucrurile din piele. Bloggerul de modă a optat pentru pantaloni albaștri și i-a împerecheat cu o cămașă neagră de bază. Pentru ca imaginea să nu se dovedească prea sumbră, eroina a „diluat”-o cu un jumper roz aruncat lejer peste umeri.

Yolanda iubește și știe să poarte haine imprimate. Fashionista matură are multe rochii cu abstracție subtilă sau animal print expresiv pentru toate ocaziile.