Cum scapi de 8 kg în doar o săptămână

Ești în căutarea celei mai rapide metode de a slăbi? În câteva săptămâni urmează să mergi la o petrecere și vrei să atragi priviri în blugii tăi „slim”? Sau poate că ai o întâlnire romantică în timpul apropiat? Să știi că ai accesat link-ul potrivit. În continuare îți vom povesti cum poți slăbi destul de mult în timp record.

Să știi că nu este vorba de pastile minune sau de alte produse pe larg reclamate care îți pot face mai mult rău decât bine. Regimul pe care îl recomandăm se bazează pe mâncare sănătoasă și un regim strict care trebuie urmat.

Prima regulă constă în faptul ca niciodată să nu sări peste o masă a zilei. O masă copioasă pe zi nu te va salva de kilogramele în plus. Ideal ar fi ca distanța dintre mâncări să nu fie mai mare de 2 ore.

A doua regulă, cât nu ar fi de surprinzătoare, se referă la ceea ca să nu treci prin crize de foame. Dacă îți este a mânca trebuie imediat să mănânci!

De menționat, că această dietă a fost inventată în cadrul companiei General Motors. Aceasta era destinată angajaților care doreau să slăbească, dar fără pastile sau regimuri drastice și care să poată fi urmată luni întregi. Scopul acestei companii cu renume, producătoare de automobile, a fost  de a-i susține pe angajații săi în a duce un mod sănătos de viață, în pofida lucrului sedentar în oficii.

Dacă dorești cu adevărat rezultate reale de la această dietă, trebuie s-o urmezi cu strictețe. Citește cu atenție instrucțiunile și cumpără produsele indicate, în cantitatea recomandată.

Experiența General Motors a arătat că acest regim poate ajuta la eliminarea a 5-8 kilograme într-o săptămână.

Ziua 1

Este ziua cea mai importantă! Aceasta trebuie s-o dedici în totalitate fructelor. Mănâncă toate tipurile de fructe care îți plac, în afară de banane. Să știi că cel mai mare efect de slăbire îl au pepenii galbeni și verzi.

În această zi mai este indicat să bei 8-12 pahare de apă.

Dacă simți că încă îți este foame mărește porția sau fă-ți o salată de fructe. Important e să nu te simți înfometată sau să mânânci altceva decât fructe.

Ziua 2

Este ziua legumelor! Iarăși le poți alege pe cele care îți plac cel mai mult. Le poți mânca atât crude, cât și fierte, doar că fără sare sau ulei.

Este indicat la una dintre mese să mănânci cartofi fierți, iar celelalte mese le poți dedica morcovilor, castraveților, dovleacului, vinetelor, varzei, salatei sau brocoli.

Dacă vei face totul așa cum îți recomandăm, te asigurăm că pe parcursul acestei zile vei merge de câteva ori la toaletă. Astfel organismul va realiza acea „curățenie generală” a sistemului digestiv suprasolicitat anterior.

De asemenea, să nu uiți de cele 8-12 pahare de apă!

Ziua 3

Este ziua combinațiilor dintre fructe și legume! Poți mânca orice din cele indicate mai sus, cu excepția bananelor și cartofilor.

O regulă a zilei ar mai fi să nu amesteci legumele și fructele la aceeași masă. Îți poți face o salată de fructe la dejun, o salată de legume fără condimente la prânz, iar la cină ai putea servi din nou câteva fructe.

Și în această zi ar fi bine să bei cât mai multă apă este posibil.

Ziua 4

Este ziua bananelor și a laptelui! În ziua respectivă trebuie să mănânci 8-10 banane și să bei 3 pahare de lapte. Altceva este complet interzis!

Ar fi bine ca această cantitate s-o împarți în cel puțin 4 mese. Dacă te gândești că poate fi o zi grea de înfometare, să știi că nu este deloc așa. Îți garantăm că te vei simți foarte bine și, cel mai important, sătulă.

Ziua 5

Este ziua roșiilor, însă nu doar! Vei mânca în această zi per total 6-7 roșii repartizate în 2 reprize, de dorit pentru dejun și cină, iar la prânz îți recomandăm să mănânci o cană de orez, preparat iarăși fără condimente.

În ziua respectivă s-ar putea ca organismul tău să producă mai mult acid gastric decât în mod obișnuit, de aceea ar fi bine să bei mai multă apă, circa 12-15 pahare.

Ziua 6

Se aseamănă cu precedentele. La prânz vei consuma o ceașcă de orez, iar la celelalte mese fructe și legume ca și în ziua a treia. În această zi s-ar putea să îți fie un pic mai ușor, datorită faptului că organismul tău va fi obișnuit deja cu cantitatea redusă de alimente grele.

Ziua 7

Este ultima zi a dietei! Ai dreptul la o canitate mică de orez, dar la o catitate mare de legume. Fructele sunt interzise în această zi, în schimb se recomandă să bei sucuri din fructe, proaspăt stoarse, nicidecum din comerț!

Așadar, nu există niciun dubiu, că dacă urmezi această dietă 100%, vei slăbi vizibil într-o săptămână. Mai mult ca atât, nu trebuie să-ți fie frică de faptul că după finalizarea dietei vei acumula kilogramele slăbite înapoi. Această dietă este una de detoxifiere și fără pericol pentru sănătate.

Important! Regimul în cauză nu trebuie ținut mai mult de o dată pe lună.

Sursa