Cum să-ți inspiri bărbatul?

Să-ți inspiri bărbatul, înseamnă să-i inspiri dorință. Dorința de a crește, de a se dezvolta, de a munci, de a câștiga bani, de a se căsători, de a cumpăra o casă, de a avea copii, de a fi fidel…. Multe femei se întreabă cum să-și inspire bărbatul. Cum să-l inspire la flori, la complimente, la cadouri fără motiv. Pur și simplu să iasă de la muncă, iar el să o aștepte cu un buchet de flori. Este oare posibil așa ceva? Cu siguranță! Cu fiecare bărbat? Absolut!

Uneori aud de la bărbați: ”eu principal nu cumpăr flori pentru femei”. Ei însă nu pot explica de ce nu fac acest lucru. După un timp, am înțeles că acești bărbați nu au fost inspirați de acele femei. În sufletul fiecărui bărbat trăiește un romantic. Să facă o femeie fericită este menirea lor naturală. Bărbații nu pot să facă ceva pentru ei, ei nu primesc plăcere de la acest lucru pentru că câmpul lor emoțional nu este atât de larg ca cel al femeii.

Emoțiile femeii le excită creierul și le aprinde focul interior. Emoțiile sunt energia de care au nevoie. Cu cât emoțiile femeii de alături sunt mai intense, cu atât mai departe va merge bărbatul. Dacă emoțiile nu sunt calitative, și mișcarea bărbatului nu va fi uniformă, sau nu va fi deloc.

De fapt treaba cu inspirația nu e chiar atât de complicată cum pare la prima vedere. Iată câțiva pași pe care trebuie să îi respecte femeile care vor să-și inspire bărbații:

  • să fie frumoasă
  • să-i ofere împlinire
  • să fie inspirată de ea însăși
  • să-i ofere emoții pozitive, să fie sursă de fericire
  • să nu facă munca bărbătească și să nu se manifeste ca un mascul
Frumusețea

Frumusețea este o adevărată forță care are puteri magice asupra bărbaților. Exteriorul este primul lucru pe care îl văd bărbații atunci când fac cunoștință cu o femeie. Dacă exteriorul nu l-a intrigat, el nu se va implica în relație. Să fii frumoasă este una dintre menirile tale. Așa îl vei inspira. Pentru asta trebuie să fii Muză.

Să fii inspirată 

Femeia trebuie să fie inspirată de ea însăși. Trebuie să știe să-și petreacă timpul în singurătate. Trebuie să aibă ocupații interesante. Dacă nu știi să te apreciezi singură, dacă nu știi să te alinți cu ocupații interesante, de exemplu dansuri, meditații, plimbări, petreceri, de unde vei lua energie pentru a-i inspira pe alții?

Să-i oferi plăcere

Plăcerea poate fi sufletească sau trupească. Unele femei se plâng că bărbații lor sunt obsedați de sex. Asta se întâmplă atunci când femeia nu poate să ofere senzații gingașe. Bărbatul are nevoie de combustibil sunt formă de energie. Sunt multe metode prin care o poate primi, nu neapărat prin sex. O femeie poate să-l împlinească pe un bărbat printr-un sărut, un cuvânt gingaș, atingeri…

Dar, dacă femeia nu este inspirată de ea însăși, îi va fi greu să ofere asemenea emoții altora…Trebuie să-și mărească hormonii feminini ocupându-se cu lucruri plăcute.

Să-i oferi bărbatului emoții pozitive, să fii o sursă de fericire

Dacă femeia este pozitivă, ea va forma în creierul bărbatului doar asocieri plăcute. Atunci el va vrea mereu să se afle în compania ta. Încearcă să-i dai doar vești bune, să nu-l obosești cu dispoziția ta mereu schimbătoare. Da, femeia are dreptul să fie ascultată, să fie compătimită, dar nu face să exagerezi.

Pentru psihicul unui bărbat este foarte important ca atunci când vine de la muncă, să găsească acasă o femeie frumoasă, veselă, care îi spune cuvinte calde. O privire gingașă, o atingere, sunt capabile să-i ia stresul și să-i ofere împăcare și fericire.

Să nu faci lucruri bărbătești și să nu te manifești ca un bărbat.

De exemplu l-ai rugat să mute dulapul. De obicei bărbații nu reacționează imediat la rugămințile noastre. Nu te-a auzit, sau nu a fost atent. Aici ai două variante: să te duci să muți dulapul singură după care neapărat să faci un scandal, sau pur și simplu să te superi și să umbli neagră ca un nor toată ziua.

Dar există și alternativa feminină. Roagă-l și dă-i un pic de timp. Nu-l bate la cap. Mai devreme sau mai târziu va face ce i-ai cerut.

Plusul în acest caz va fi faptul că vei rămâne pentru el un motiv de inspirație.