Cum să te îmraci ca să arăți mai tânără? 10 look-uri anti age!

Cu siguranță ai întâlnit femei frumoase, stilate și încrezătoare în sine 55+ care arată cel mult 40. Secretul lor nu constă întotdeauna în genetică sau „injecții de frumusețe”. Pentru a arăta mai tânără, este suficient să compui imagini cu competență, așa cum face eroina noastră de astăzi. Mai jos sunt 10 look-uri cu efect anti-îmbătrânire.

Duetul „bluză verde + fustă creion de aceeași culoare” împrospătează în mod favorabil aspectul unei femei mature. Bloggerul Instagram și-a diluat aspectul monocrom cu pantofii clasici de culoare neagră.

Un sacou cu o nuanță roșie expresivă a adăugat culori garderobei vechi. Aceasta este o bază excelentă pentru a crea ansambluri luminoase și memorabile în stil casual. Modelul cu croială lungă merge bine cu o cămașă albă, blugi și adidași.

Ținuta, care constă din articole de actualitate de bună calitate, este garantată să șteargă anii și să sublinieze gustul impecabil al proprietarului său. În acest caz, culorile și nuanțele restrânse sunt potrivite, cum ar fi gri de bază, alb, bej neutru.

Culoarea neagră se potrivește cu succes într-un aspect elegant de întinerire. Principalul lucru este să-l îndepărtezi de față. Așadar, pantalonii negri se potrivesc bine cu un hanorac cu tăiere liberă și o jachetă alungită fără detalii inutile.

Un pulover roz moale, blugi, un sacou vișiniu și botine din piele sunt un look simplu și de înțeles pentru primăvară sau o iarnă moderat răcoroasă.

Nu arată mai rău cu blugi și un pulover cald cu un sacou în carouri. Tenișii albi comozi completează cu succes setul la modă.

Lucrurile cu imprimeu întineresc perfect aspectul unei femei 50+. Poate fi o rochie midi într-o nuanță albastră răcoritoare sau o bluză cu un model floral discret.

Culoarea roz și numeroasele sale nuanțe au un efect pronunțat anti-îmbătrânire. Eroina noastră poartă o maletă roz pudrat cu pantaloni evazați într-o culoare caldă crem.

O fashionistă matură combină cu pricepere articolele la modă cu clasicele elegante. Pantalonii alb ca ca zăpada arată grozav într-o combinație de un pulover bej și o jachetă alungită într-o croială clasică.