Cum să te îmbraci toamna: 6 sfaturi de la bloggeri pentru o ținută reușită

Toamna e sezonul ideal pentru a da frâu liber imaginației de-a crea ținute confortabile, dar și feminine. Am selectat câteva exemple de outfit-uri cu hainele de bază din orice garderobă modernă.

Conținut:

1. Rochia de vară + pulover
2. Rochie de tip lenjerie + puloverul pe gât
3. Carourile + blugii albi
4. Dungile + paltonul + blugii largi
5. Sacoul în carouri + blugii scurți + paltonul
6. Geaca lungă de tip cămașă + cizmele cu talpă masivă

Rochia de vară și puloverul

Hainele de vară pot fi adaptate ușor în garderoba de toamnă  cu ajutorul unor tehnici simple. În această poză, vedeta a combinat o rochie din mătase cu un pulover gros. Această ținută are o formulă simplă: luăm o rochie midi și o asortăm cu un pulover gros de tip oversize, punctul final e completat de ghete cu talpă masivă.

Rochia de tip lenjerie și puloverul pe gât

Rochia de tip lenjerie e principala tendință a anul trecut, dar o putem readuce la viață printr-o combinație reușită, aceasta poate fi lungă, în culoarea scorțișoarei și o asortăm la un pulover alb sau crem. Un outfit ușor, dar romantic pentru o seară de toamnă, putem echilibra ținuta cu o geantă din piele și o pereche de ochelari, fără a o încărca cu alte accesorii.

Carourile și blugii albi

Carourile sunt considerate printul toamnei, o cămașă în carouri și o pereche de blugi albi sunt una din cele mai armonioase combinații, completăm ținuta cu o pereche de încălțăminte albă și o pălărie de aceeași culoare, acestea îi vor reda outfit-ului o continuitate vizuală, iar accentul de culoare îl putem pune pe geantă sau un alt accesoriu.

Dungile, paltonul și blugii largi

Dungile sunt un element principal din garderoba unei franțuzoaice. O pereche de blugi negri și largi asortați la un palton de aceeași culoare, iar printul selectat îl punem în partea superioară a ținutei. Logomania este în vogă, iar o centură originală a unui brand renumit îi va oferi o notă de lux acestui outfit.

Sacoul în carouri și cizmele cu talpă masivă

Încă un exemplu pentru femeile ce adoră confortul, sacoul în carouri este o piesă de bază din orice garderobă a unei femei moderne, îl putem asorta cu un palton de-o culoare neutră, o helancă neagră, o pereche de blugi și completăm ținuta cu o geantă de inspirație retro.

Geaca lungă de tip cămașă și cizmele cu talpă masivă

Cizmele sunt una din piesele principale ale toamnei, designerii și bloggerii ne sugerează să alegem talpa masivă, ea fiind perfectă pentru timpul ploios, la acest tip de încălțăminte putem adăuga o rochie și geaca lungă de tip cămașă (noul trend al sezonului).