Cum să readuci în viața ta prosperitatea și sănătatea cu ajutorul manichiurii

Dacă dorești să afli ce manichiură va fi cea norocoasă pentru tine, atunci citește acest articol până la capăt.wigs sale best sex toy for couples custom jerseys adidas yeezy foam nike air jordan retro adidas yeezy boost wigs types nike air max for sale online best wigs for white women nike air max 270 women’s sale nike air max new nfl jerseys cheap custom nfl jersey nike air max 95 womens sex toys for sale

Cum să-ți faci și tu o manichiură astrală?

Să începem cu lucrurile care ar trebui să le punem în evidență. Astrologii ne sugerează să accentuăm cele trei puncte astrologice importante: semnul solar, semnul lunii și ascendentul. Dacă încă nu cunoști care sunt cele trei semne ale tale, ar trebui mai întâi să le calculezi după data nașterii. Nu este necesar să apelezi la un astrolog pentru a face acest lucru. Există numeroase calculatoare online care pot identifica cu ușurință acești indicatori. Cu toate acestea, pentru informații mai exacte, ar trebui totuși să consulți un expert în domeniu. În ceea ce privește semnul solar, el corespunde cu semnul zodiacal al datei tale de naștere.

Exemplu

Deci, să presupunem că ai identificat cei trei piloni ai hărții tale natale. De exemplu, dacă zodia ta este Leu, atunci și semnul tău solar va fi Leu. Semnul tău lunar este Scorpion iar ascendentul tău este în Săgetător. Acum poți alege cum să aplici aceste semne zodiacale pe manichiura ta.

Pe ce degete ar trebui să punem accent

Aici ar trebui să-ți amintești ce planete îți patronează semnele. Deci, dacă luăm după exemplul nostru, Leul este condus de Soare, Scorpionul de Marte și Pluto, iar Săgetătorul de Jupiter. Accentele decorative ar trebui să fie pe degetele care sunt conectate energetic cu planetele tale.

Degetul mare are legătură cu Venus;

Degetul arătător se află sub influența lui Jupiter;

Degetul mijlociu este legat de Saturn;

Inelarul este conectat cu Soarele;

Degetul mic este degetul planetei Mercur.

Acum știi pe ce unghii ar trebui să creezi un design unic. Ai putea imprima simbolurile acestor trei zodii ale tale. Folosește autocolante, desene, sau pur și simplu evidențiază aceste unghii cu anumite culori.

#1

#2

Culori norocoase în manichiura astrologică

Probabil știai faptul că energia fiecărei planete poate fi exprimată în culori. În mod tradițional, soarele este reprezentat de culorile galbe, portocaliu și auriu. Luna în culorile albastru, sidef și argintiu. Lui Venus i se atribuie culorile roz și verde. Lui Marte îi place culoarea roșie iar lui Jupiter – verde, albastru și violet. Lui Saturn îi plac culorile gri și negru. Uranus este cu turcoaz și albastru iar Neptun cu roz și violet. Mercur și Pluto corespund culorilor pestrițate iar dacă totuși te-ai decis la o culoare solidă, poți alege în acest caz maro (pentru Mercur) și negru pentru Pluto.

#3

#4

Paleta de culoare verde te va ajuta să atragi banii în viața ta. Pentru asta, ai putea adăuga culoarea dată pe degetul mic și pe cel mare. Dacă nu-ți place această culoare, există o alternativă: lacuri de culoarea mov și albastru. Ele sunt culorile care răspund pentru bunăstarea financiară și care sunt legate de Venus.

#5

#6

Ca să aduci în ordine viața personală îți vor veni în ajutor nuanțele mai delicate precum verde și violet. În acest caz, ar trebui să le aplici pe degetul inelar și arătător.

#7

#8

La întărirea sănătății te vor ajuta culorile negru sau gri. Negrul va crea o conexiune cu Pluto, care este responsabil pentru regenerare și formare de noi celule. Culoarea gri corespunde planetei Saturn care guvernează timpul și este responsabil fizic de formarea scheletului și a pielii. Astrologii recomandă să aplici aceste culori pe degetele mijlocii. Cu toate acestea, nimeni nu te oprește să experimentezi. Principalul lucru este să nu uităm de faptul că nici un design complicat nu anulează munca pe care ar trebui să o depui pentru prosperitatea la nivel personal și financiar.

#9

#10