Cum să porți un fular? 8 reguli importante ale stiliștilor

În acest articol, am selectat cele mai bune sfaturi de la stiliști despre alegerea reușită a unui fular. În zilele reci, acesta este unul din cele mai populare accesorii, iar aceste recomandări sunt utile pentru fiecare.

Reguli importante:

1. Dacă paltonul dumneavoastră are un guler de blană, atunci alegeți un fular mai subțire sau o eșarfă, aceasta trebuie să fie sub palton pentru a nu încărca zona.

2. În momentul când lipsește gulerul, putem lua îndrăzneț un fular supradimensionat și lat, acesta îi va oferi ținutei doza necesară de eleganță și rafinament.

3. Pentru un palton cu glugă, este recomandat să nu alegem un fular mare și supradimensionat pentru a nu efectua aceeași greșeală din prima regulă.

4. Paltoanele cu guler clasic și-o eșarfă pot fi purtate-n două moduri, dacă doriți să accentuați forma gulerului, atunci eșarfa poate fi aranjată doar ca element decorativ, iar al doilea mod este să acoperiți zona gâtului pentru a o încălzi.

5. Pentru paltoanele de tip oversize alegem orice fular dorim, trebuie doar să ne asigurăm că elementele se potrivesc între ele după gama cromatică și textură.

6. Pentru a accesoriza un palton cu blană, optăm pentru eșarfele din mătase, șifon sau dintr-un tricot subțire.

7. Paltoane lungi se combină perfect cu eșarfele lungi și late, acesta va alungi vizual silueta și ținuta va arăta impecabil.

8. Pentru palton scurt, alegerea unui fular masiv și supradimensionat nu va fi cea mai bună, acesta doar va încărca ținuta oferindu-i o formă de pătrat.

Câteva moduri și idei despre cum ați putea purta o eșarfă:

Eșarfele masive pot fi accesorizate cu o centură, punând în evidență talia, asemenea combinație oferă o notă de eleganță și arată interesant.

Un fular mare este recomanda să-l purtați peste palton, iar alegerea unui print sau a unei culori potrivite-l pot face punctul principal al ținutei.

Un mod clasic de-a purta eșarfa, iar selectarea potrivită a culorii poate face un outfit perfect și armonios.

Gri și maro sunt o combinație ideală pentru orice tip de ținută.

Dacă nu dorim să avem o pălărie sau căciulă, într-o zi friguroasă de toamnă, o soluție rapidă și perfectă este redată-n imagine.