Cum să ieși bine în fotografiile făcute în costum de baie?

Pozele stilate în costum de baie sunt un adevărat must-have ale fiecărei fashioniste. Noi te învățăm cum să faci poze perfecte! 20810[1]

 

20805[1]

Pe șezlong

Dacă vrei să-ți ascunzi neajunsurile siluetei, roagă-ți prietena fotograf să te fotografieze de sus, tu fiind pe șezlong. Ai grijă la proporțiile corpului și în niciun caz nu privit în obiectiv, pentru a scăpa de bărbie.

20806[1]

Așezată pe ștergar sau pe nisip

Este o poziție clasică, utilizată de modele pe parcursul multor ani. Pentru o asemenea fotografie poți să-ți desfaci un pic picioarele și să-ți tragi burta. Și nu uita să zâmbești!

20807[1]

În apă

Chiar dacă nu ai o talie de viespe, și coapse bine lucrate, poți face o super-sexy poză în bikini. Ascunde-ți defectele siluetele în apă.

20808[1]

Cu spatele

Vrei poze originale? Folosește poziții originale! Fă o poza cu spatele și întoarce-te ușor privind peste umăr în obiectiv.

20809[1]

Așezată pe un colac

Un flamingo roz – este cel mai fierbinte accesoriu al  verii! Pentru a obține o fotografie frumoasă și sute de like-uri pe instagram, așează-te pe un colac de salvare și strânge-ți un pic picioarele pentru a le accentua frumusețea.