Cum să faci corect așezările care îți fac coapsele ideale

Dacă antrenarea coapsei în față și în spate nu e cine știe ce, coapsa interioară este o adevărată problemă. Pentru cei care nu știu despre așezarea-plie:

6014[1]

Ce îți vor oferi aceste așezări?

  • un exterior tonifiat al coapselor interioare

Care este plusul acestor așezări față de altele?

  • nu-ți solicită spatele
  • nu-ți traumează genunchii
  • nu ai nevoie de antrenor
  • nu ai nevoie de greutăți
  • pierzi doar 10 minutePrincipalul este tehnica corectă

Este foarte bine dacă ai posibilitatea să faci acest exercițiu în fața unei oglinzi mari, pentru a te controla mai bine. Dacă nu, începe să faci exercițiul rezemându-te de perete. Așa vei evita greșelile.

Ai început?
Picioarele la distanța umerilor. Coapsele întoarse spre exterior cam la 45 de grade. Spatele drept.

Fixează poziția spatelui, lasă încet bazinul în jos, expirând. Ai grijă de genunchi: trebuie să se desfacă urmând direcția umerilor.

Nu-ți da bazinul prea în spate. Lasă-te în jos până în poziția când coapsele tale vor fi paralele cu podeaua. Reține-te jos pentru câteva secunde, și ridică-te lent.

Fă 15 așezări, odihnește-te 1-2 minute și fă încă 15, apoi ia o pauză și ultima oară repetă exercițiul tot de 15 ori. Dacă acest exercițiu ți se va pare complicat din start, fă 3 reprize complete a câte 10 așezări.

Antrenează-te așa în fiecare zi și peste 2-3 săptămâni vei vedea altfel coapsele tale, iar peste o lună jumătate în general nu-ți vei recunoaște picioarele.