Cum să devii regină pentru soţul tău, indiferent de vîrstă!

Vreau sa va fac cunostinta cu o intelepciune feminina, care o sa va ajute sa deveniti regina in fata sotului iubit.

Instructiunile mamei Seherezadei

Intelepciune orientala. Reguli de comunicare cu sotul de la mama Seherezadei

Seherezada a fost fiica vizirului imparatesc Shahryar, acesta fiind intr-atit de istet, incit s-a casatorit cu o femeie inteleapta, care si i-a nascut doua fiice – Seherezada si Dunyazadu.

Mama le-a invatat pe fete cum se se poarte cu barbatii, incit sa transforme minia lor in mila, si pentru a fi nu doar o femeie dorita, dar necesara. Cind Seherezada a implit 14 ani si a inteles ca a devenit domnisoara, a chemato pe mama ei in camera sa, unde nimeni nu puteau sa-i urmareasca si i-a spus urmatoarele:

„Allah este mare si milostiv, sa te ajute o data pentru totdeauna sa intelegi cele 4 reguli, care trebuie respectate de orice femeie daca isi doreste sa devina o sotie fericita si cu noroc.

Prima regula, fiica mea: joaca dupa acele reguli, care iti sunt dictate de sotul tau. De altfel el se va minia si o sa se dezlantuie asupra ta. Tine minte, cind asupra ta se apropie o putere dura, ca un cutit nemilos, devino mai moale decit untul, pentru a nu-ti provoca nici un prejudiciu. Cind sotul iti impune jocul sau, tu propunei jocul tau in asa fel ca el sa creada ca acesta e jocul sau. Ce ai retinut din astea, fiica mea?

– Sa accept acel joc care e oferit de sot, si sa fiu moale in acest joc, ca mai apoi singura sa pot incepe jocul meu.

– Bravo, scumpa mea. Acum tine minte,

Regula a doua: Intotdeauna inspira-ti barbatul pentru a continua jocul. Tine minte, atita timp cit jocul merge mai departe, sotul va avea nevoie de tine si va socoti ca te iubeste. Povesteste, cum ai inteles aceasta regula?”

– Am inteles mama, ca atita timp cit eu sunt in joc cu sotul, eu ii sunt interesanta, iar el ma va iubi.

„Intr-adevar Allah vegheaza asupra ta, fiica mea. Intelepciunea ta ma face sa fiu mai linistita asupra sortii tale.

Acum a treia regula, care trebuie sa o tii minte: indiferent cit de crud si minios nu va veni sotul tau la tine, straluceste-l in asa fel, incit el sub razele soarelui din inima ta, sa se topeasca si sa se relaxeze, ca un leu dupa o masa copioasa. Barbatii cauta intotdeauna pe cineva sa i se opuna, ca sa se simta ei mai puternici. Nu lasa ca barbatul tau sa vada in tine putere, caci de altfel i se va intuneca mintea si te va socoti de barbat. Iar atunci va exista razboi. Ce ai inteles din cele spuse, fetita mea inteleapta?”

– Am inteles ca daca barbatul vine la mine, trebuie sa il iubesc cu toata inima, si sa ii accept dispozitia sa, in asa fel ca el sa devina calm si mintea sa i se lumineze.

„Cit de despteapta esti, Seherezada. Allah sa aiba mila asupra ta”. – i-a spus mama si a continuat, –

Acum a patra regula, fetita mea: Cind sotul tau se gateste sa isi rezolve treburile, lasa-l cu credinta ca il lasi sa mearga pina in camera vecina. Niciodata sa nu iti faci griji ca el isi va gasi una mai buna ca tine. Tine minte: femei care stiu sa joace cu sotii sai pe lume sunt intr-atit de putine, ca poti sa le numeri pe degetele de la o maina. Femeile nu au increderea de sine caci cred ca barbatii cauta la ele doar trupul femeiesc, care de altfel in timp imbatrineste si se acopera cu riduri. Si ca fiecare femeie tinara ar fi capabila cu trupul sau sa atraga orice barbat. Atunci cind iti iai ramas bun de la sotul tau cu incredere in sine si cu o umbra de mister, atunci ziua intreaga, cit el e prin treburi, el isi pune intrebarea ce inca nu mai cunoaste despre tine? De ce ea e asa increzuta? Eu trebuie sa o inteleg si sa ii rezolv misterul! Deci, cum tu intelegi a 4 regula, Seherezada?”

– Il las pe sot sa isi rezolve treburile sale, cu credinta in sine ca il las pe el sa alerge catre mine ca sa imi rezolve misterul.

„Ah, acum sunt increzuta fiica mea ca nimic in lume nu poate sa te raneasca. Allah sa te protejeze!”

Cele 4 reguli ale Seherezadei sunt 4 stari ale voastre, dragi femei.

Prima regula va permite sa iti arati felul tau nevinovat si sa incepi jocul.

A doua regula trezeste in tine comportamentul unei amante si incurajeaza sotul sa continue joaca voastra.

A 3 regula arata comportamentul tau de gospodina si umple un sot obosit cu energie inainte de a activa reluga a 4.

A 4 regula activeaza comportamentul tau de regina si tu poti sa il lasi pe sotul tau sa isi rezolve afacerile, iar trofeile obtinute de el sa fie aduse la picioarele tale, ca din nou sa se straduie sa iti rezolve misterul, dar de fapt sa joaca jocul tau!”