Cum să arăți scump în haine casual? 8 sfaturi concrete date de stiliști

În acest articol, specialiștii în modă vor împărtăși cu noi sfaturi utile care vor ajuta fiecare doamnă din lumea modernă să arate bine și scump în haine obișnuite. Astăzi vom învăța cum să economisim, arătând de milioane.

Culoarea albă pare întotdeauna scumpă

O ținută de culoare clasică albă, chiar și de pe piața de masă, va arăta scumpă, elegantă și modernă. Stiliștii sfătuiesc doamnele ca în 2022 să încerce mai des ținute monocrome la modă dintr-o paletă albă.

Combinația de alb și negru

Schema clasică de culori alb-negru reîmprospătează, întinerește, face imaginea scumpă și elegantă. În plus, această combinație de culori este potrivită pentru absolut toate categoriile de vârstă. Adaugă pantaloni negri la o cămașă sau o bluză albă – ca urmare, vei obține o ținută trendy și modernă în care poți merge la serviciu, într-o vacanță sau la o întâlnire romantică.

Minimalism în imagine

Pentru a obține o imagine decentă, spectaculoasă, care pare scumpă, ar trebui să aruncați o privire mai atentă la stilul minimalist. Simplitatea este cheia unei ținute de succes. Iată un look care include o rochie cămașă neagră oversize, sandale minimaliste cu bretele subțiri și o geantă mini în talie – totul este cât se poate de simplu și în același timp spectaculos.

Supradimensionare corectă

Lucrurile extra largi nu sunt la modă acum, însă o piesa vestimentară oversize te va avantaja. Trebuie doar să găsești mijlocul de aur și vei vedea o transformare colosală în ținutele tale.

Denim

Articolele din denim în combinația potrivită vor ajuta la crearea unor look-uri incredibil de frumoase, relevante și, în același timp, costisitoare. Stiliștii propun doamnelor să-și completeze ținutele nu cu piese vestimentare din denim.

Decupaje grațioase

Asigurați-vă că vă completați garderoba de vară cu ținute la modă, cu decupaje elegante. Stiliștii s-au concentrat pe decupaje, și ne recomandă articolele vestimentare la modă decupate frumos și sexi, de la costume de baie până la rochii de seară.

Blazer

Un sacou va salva orice situație. Alege culori versatile și croiala potrivită. Jacheta poate fi purtată ca îmbrăcăminte exterioară sau folosită în ținute minimaliste, cu un top din dantelă spre exemplu.

Alegeți corect țesătura

Abordați cu atenție alegerea țesăturii îmbrăcămintei de bază. Țesăturile naturale joacă un rol semnificativ în imaginea finală a imaginii.

Scrie în comentarii, care punct din acest articol a fost descoperirea zilei pentru tine de data aceasta?