Cum să arăți perfectă la 70 de ani: 5 reguli esențiale de urmat

A arăta la 70 de ani ca la 30 este o artă. În același timp fiecare femei are secterul ei ascuns, pentru a ajunge la cea de-a treia vârstă într-o forma de invidiat. Totuși, nu toate doamnele cred că după 60-70 de ani trebuie să mai arăți atractiv și încetează să mai aibă grijă de ele. Astăzi, dragă cititoare, vrem să împărtășim cu tine câteva reguli simple care te vor face să arăți splendită și elegantă, indiferent de vârsta pe care o ai!

1. Fii mereu îngrijită

Ce încântare pentru ochi este atunci când întâlnești o femeie de peste 60 de ani în transportul public în haine îngrijite, curate, dar simple. Pensionarii care trăiesc cu o pensie mică nu își pot permite întotdeauna haine scumpe. Dar încă din copilărie, părinții noștri ne-au spus că este foarte important să fim îngrijiți, în haine curate, chiar dacă resursele financiare sunt puțin limitate. Toată lumea poate spăla și călca hainele, iar un look bine ingrijit mereu te va pune într-o lumină favorabilă!

De-a lungul timpului, mirosul corporal se schimbă, dar procedurile de igienă în timp util nu au fost anulate. Folosește săpun bun, deodorant și parfumul potrivit pentru a te face să mirosi bine.

2. Nu hainele decorează o persoană, ci o persoană decorează hainele.

Nu este atât de important să ai mulți bani pentru a arăta frumos. Te poți îmbrăca oricând simplu, dar cu gust. În niciun caz nu purta haine „de tineret” și nu le împrumuta de la copii și nepoți, arată ciudat și urât. Imbraca-te dupa varsta si silueta ta, dar cu stil.

Completați-vă ținuta cu bijuterii îngrijite sau alte accesorii. Din anumite motive, doamnele mature cu un gust deosebit sunt cele care poartă broșe, mărgele și eșarfe. Fetele nu fac asta.

3. Picioarele sunt cele mai bune prietene ale omului

Situațiile sunt diferite. Odată cu vârsta vine ceea ce nu te aștepți deloc – picioare obosite, varice, excrescențe pe degete, care, apropo se datorează alegerii greșite a pantofilor dar și neplăcerilor. Alege pantofi comozi de înaltă calitate, care să te servească cu credință.

4. O femeie cu o postură mândră și dreaptă nu va fi niciodată numită bătrână

Ați văzut vreodată actrițe de peste 50 de ani cocoșate sau cu baston? Nu! Arată uimitor, sunt întotdeauna încrezătoare, mândre și, în desigur merg cu spatele drept!

Desigur, la vârsta de 60 de ani, nu este ușor să menții postura, pentru că vârsta își dă a sale probleme pe față: articulațiile nu sunt la fel de flexibile ca înainte, iar osteocondroza poate interfera. Dar încearcă să mergi drept, și vei vedea schimbări radicale în viața ta!

5. Indiferent de ocazie: o vacanță, o plimbare sau o intalnire cu prietenii – trebuie sa arăți perfect.

Indiferent de vârsta ta, îmbracă-te mereu feminin! Uită de hainele vechi și de sacii de fermă colectivă. Aruncă orice piese vestimentară  uzată. Pentrucă ele te vor îmbătrâni cu cel puțin încă 10 ani. Îmbrăcați-vă ca și cum ați merge la teatru, la restaurant sau la o petrecere.

6. Fii o persoană bună

Da, uneori viața este crudă cu noi, iar până la vârsta de pensionare oamenii nu sunt atât de amabili și pufoși. Toate emoțiile noastre se reflectă pe față. Este mai plăcut să comunici cu o femeie cu un caracter complezător și bunătate de spirit decât cu o femeie cu răutate sufletească. Fii mereu o persoană bună, iar viața te va răsplăti înzecit!