Cum să arăți fabulos la 64 de ani ca la 40! Secrete de frumusețe de la modelul Christie Brinkley

Christie Brinkley este cunoscută pentru cariera sa de fotomodel din anii '80, dar și pentru aparițiile în producțiile de la Hollywood. Ea a fost casatorită cu Billy Joel și desemnată de către revista Playboy una dintre cele mai sexy femei din lume.

Christie Brinkley, modelul în vârstă de 64 de ani, îi uimeşte pe toți datorită apariţiilor sale pe copertele revistelor în costum de baie. Are un ten impecabil în ciuda vârstei pe care o are, un păr strălucitor și o siluetă de invidiat.

Alimentația

Într-un interviu cu The Cut, aceasta a spus că în fiecare zi începe cu un pahar mare de apă fierbinte cu lămâie. După care modelul bea o ceașcă mare de cafea cu lapte de nucă de cocos. Micul dejun este compus din fructe, seminţe de chia, nuci, ovăz raw şi lapte de capră. Cu toate acestea, dimineţile presupun şi o porţie binemeritată de răsfăţ, blonda onorându-şi fanii de pe Instagram cu câte o ceaşcă de cappuccino cu mesajul #christiecappucino.

 

La prânz celebritatea pregătește salate cu o mulțime de verdeață, mai poate adăuga fasole sau nuci deoarece conțin proteine. În ceea ce privește cina, nu există prea multe modificări, cu excepția faptului că mai adaugă: orez, quinoa sau pastă de legume. Christie a renunţat la carne în copilărie, fiind vegetariană de la 13 ani. La gustări consumă sucuri proaspete de varză kale, lime, portocale şi avocado dar şi combinaţii de seminţe. La cină preferă să consume orez brun și linte, ardei roșii și galbeni, chimen și desigur salată.

Sportul

Regula principală a lui Christie este să fie mereu în mișcare. Își menţine corpul şi muşchii tonifiaţi, practicând mai multe sporturi precum pilates yoga, mers pe jos, ciclism, surfing, schi și înot. De asemenea face în fiecare zi câte 100 de flotări.

Ritualul de îngrijire

Trăiți și învățați: această expresie poate fi utilizată pentru a caracteriza relația lui Christie cu industria frumuseții. De exemplu, din copilărie, modelul era încrezătoare că nu este nimic în neregulă cu faptul că stă mereu la soare. După ce a încetat să se bronzeze atât de mult, ea a ajuns la concluzia că nu există o procedură mai eficientă decât terapia cu ultrasunete. Această procedură, care ajută la strângerea conturului feței, a devenit o adevărată descoperire pentru Christie, iar acum modelul apelează la această terapie de fiecare dată când dispune de timp.”Nu fac injecții: conturul feței, gâtul și decolteul sunt în stare excelentă datorită procedurii cu ultrasunete”, a declarat modelul în cadrul unui interviu.