Cum să aplici corect fardurile de ochi – 10 exemple!

654321-1

Cum alegeți fardurile pentru ochi?

În primul rând, nu trebuie să uitați că zona din jurul ochilor şi chiar ochii sunt foarte sensibili. De aceea fardurile pe care  le veți utiliza trebuie să fie hipoalergice, pentru a nu irita pielea. Acordați o atenție deosebită termenului de valabilitate.

2-15

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți, este să ascundeți defectele pielii din jurul ochilor cu ajutorul corectorului. Pentru aceasta, aplicați-l pe zonele problematice și întindeți-l.

6

Apoi aplicați o bază de machiaj, pe care o puteți distribui mai simplu cu vârfurile degetelor. Lăsați-o 30-60 de secunde să se imbibe.

7-10

Apoi aplicați pe pleoapă stratul de fard, nuanță căruia trebuie să fie cât mai aproape de culoarea pielii. Paleta de culori pentru machiajul natural se bazează pe nuanțele maro, începând de la bej pastel şi până la nuanța de ciocolată negră.

8-11

După ce aţi aplicat fardul rămâne doar să conturați ochiul. Pentru aceasta folosiți un eyeliner, iar la final aplicați rimelul.

9-9

Tehnica de aplicare a fardurilor pe ochi poate fi umedă şi uscată.

Metoda uscată este destul de simplă şi poate fi folosită atât la crearea machiajului de zi cât şi de seară.

10-8 (1)

Tehnica umedă se folosește la crearea machiajului de seară. Datorită acestei metode fardurile vor avea o nuanță mai intensă şi se vor ţine pe pleoapă  mai mult decât de obicei.

11-10

1438762856_16

06-posledovatelnost-nanesenija

Smoke eyes

13-8

12

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie prietenilor!