Cum e să fii bogat: viața cântăreței face baie în șampanie, are avioane private și o echipă de servitoare

Vile scumpe cu garderobe imense și camere de masaj, shopping fără limite de 132 de mii de dolari, baie cu șampanie în loc de apă – așa arată zilele obișnuite din viața unuia dintre cei mai bogați oameni din lume. Da, este viața dulce a cântăreței ucrainene de 39 de ani, care în 2003 s-a căsătorit cu businessman pakistanez de 60 de ani. Despre viața bogată pe care o duce Camalia scriau toate revistele britanice. Bine ați venit în excursia prin lux!

 

Cei doi s-au cunoscut înainte de un casting care avea loc în Donețk. Castingul era organizat de Zahur. Potrivit Camaliei, privirea ei a înghețat pe acest bărbat oriental, care se evidenția din mulțime. Iar Mohamal a recunoscu în presa ucraineană că nu putea să nu acorde atenție acestei femei. Cu alte cuvinte, focul pasiunii a pornit din ambele părți. De aceea Camalia a acceptat favorurile miliardarului sub formă de cadouri scumpe, apoi i-a spus ”da” și a acceptat să fie soția lui la doar două luni de când s-au cunoscut.

56_01[1]

După nunta cântăreței despre Camalia au început să se audă multe lucruri. Zahur a plătit bine pentru PR-ul alesei sale. Dar discuțiile nu erau atât despre cântecele Camaliei, ci despre viața de lux pe care o duce la Londra și la Kiev alături de soțui ei.

Răspunsurile la întrebările curioșilor au fost oferite de publicația The Daily Mail, care a publica detalii picante din viața ei.

În hotelul Dorchester în Londra, Camalia preferă să comande omari prăjiți, iar în cunoscutul restaurant Le Gavroche cu bucătărie franceză, cântăreața mănâncă bucate speciale din carne de rață.

А ответы на вопросы любопытных людей дало британское издание The Daily Mail, опубликовав интересные подробности шикарной жизни Камалии и Захура, которой могут позавидовать даже многие богачи.

13551826_1116490255061159_1869657644_n[1]

Camalia a recunosc că este o mare admiratoare a șampaniei, doar că artista nu vrea să o bea, ci preferă să se scalde în ea. Camalia face acest lucru pentru frumusețea și tinerețea trupului său, pentru că este convinsă că această bătură îi curăță pielea. Pentru o singură baie, pe care artista o face odată în jumătate de an, are nevoie de 40 de sticle de șampanie.

шампань(1)[1]

Multă lume visează ca măcar odată să zboare în confort, în avioane de primă clasă, dar miliardarii au alte probleme. Camalia nu-și face griji dacă va reuși sau nu să rezerve bilete pentru un zbor, pentru că are un avion privat. Ea recunoaște că Zahur a cheltuit mii de euro pentru a zbura dintr-un loc în altul doar pentru a cumpăra ceva.

11692714_950166648337138_6903761823713262628_n[1]

Camalia nu ezită să scoată mii de euro din buzunar pentru a-și achiziționa haine și pantofi de lux.

collageкамалия(1)[1]

Camalia și soțul ei dețin 14 case în diferite țări ale lumii. Totuși, cântăreața este de părere că adevărata ei casă este cea de la Kiev.

collageкамалия%202(1)[1]

Cântăreața le spune criticilor că nu o afectează răutățile, pentru că pe lângă averea pe care o are, ea face multe acte de caritate.

6(145)[1]