Cum am ajuns să am sprancene dese și frumoase într-o săptămână

Ce femeie nu vrea să aibă sprâncene bogate sau gene lungi și frumoase?

Recent am aflat că nu este deloc greu să le obții. Doar câteva remedii simple, dar extrem de eficiente îți pot schimba complet aspectul în câteva zile. Pentru început îți voi împărtăși propria experiență, aveam și eu sprâncene subțiri și rare, iar tendința sprâncenelor late și dese m-a întristat extrem. Încercam să le accentuez cu farduri sau creioane, dar nu făceam decât să pară desenate sau chiar false. De atunci mi-am schimbat scopul, am încetat să mai caut modalități artificiale de a-mi accentua sprâncenele și am început să caut metodele naturale. Eu chiar am rămas surprinsă  de efectul lor, acum am niște sprâncene dese și frumoase, unde mai pui că și genele s-au alungit. Dacă vrei să repeți succesul meu, am pentru tine 3 cuvinte: semințe de schinduf!

Acestea au un efect remineralizant și vitaminizant direct, datorită lor firele de păr devin mai groase, mai lucioase și mai dese.

Marele lor secret constă în conținutul bogat de proteine, precum și de acid nicotinic și lecitină care promovează creșterea sănătoasă a părului.

Iată cum poți folosi semințele de schinduf pentru sprâncene.

1. Înmoaie câteva semințe de schinduf peste noapte sau timp de cel puțin 5 ore.
2. Sfărâmă-le într-o pastă groasă.
3. Adăugă ulei de nucă de cocos în pastă.
4. Aplică această pastă pe sprâncene înainte de a merge la culcare.

5. Spălă-le în dimineața următoare cu apă călduță.
6. Repetă acest lucru de două sau trei ori pe săptămână.

Dacă ți se pare cam străină această metodă, să știi că am și alte sugestii pentru tine. Prietenele mele au încercat și m-au convins că chiar funcționează.

În afară de asta, există trei tipuri de uleiuri folosite pentru creșterea și întarirea sprancenelor: uleiul de migdale, cel de ricin și uleiul de măsline. Toate aceste substanțe au un efect de revitalizare a porilor, curățându-i de impurități. Uleiurile pătrund în foliculii din sprâncene și lucrează pentru a stimula procesele de regenerare.

Cu ajutorul periei de la rimel aplică pe sprâncene o cantitate mică de ulei de ricin, măsline sau migdale în fiecare seară înainte de a te culca. Spală bine porțiunea respectivă dimineața. Repetă aceste proceduri zilnic, iar rezultatele nu vor ezita să apară.

Totodată nu ignora și alte sfaturi pentru creșterea sprâncenelor:

1.       În direcția creșterii părului, masează foliculul de păr al sprâncenelor zilnic timp de 3 minute într-o mișcare circulară.

2.       Îndepărtează pielea din jurul sprâncenelor o dată pe săptămână pentru a elimina celulele moarte ale pielii și pentru a crește fluxul de sânge.

3.       Reduce machiajul pe sprâncene. Machiajul înfundă foliculii de păr și tulbură alimentarea cu nutrienți.

4.       Nu te stresa. Acest lucru poate încetini creșterea sprâncenelor.

5.       Bea suficientă apă. Aceasta asigură sprâncenele cu umiditate și previne uscarea.

Există multe remedii casnice și sfaturi pentru a stimula în mod natural creșterea sprancenei. În plus față de acestea este important să ai o dietă bogată în nutrienți. Corpul nostru se bazează pe diferite substanțe nutritive pentru a stimula și accelera creșterea părului. Acestea includ vitaminele A, C, E, proteinele, acizii grași omega 3 și fierul.

 

Dacă știi și tu alte secrete pentru sprâncene frumoase și dese, nu uita să le scrii în comentarii. Toate bune!