Culorile părului inspirate din natură: 25 de lucrări fenomenale

Ursula Goff este o stilistă stabilită în Kansas care creează modele incredibile de păr, inspirate din natură. Mai jos poți regăsi unele din lucrările acesteia care au parcă rupte din sânul naturii.

#1

Ce poate fi mai calm decât marea.

#2

Pentru crearea unui astfel de model, Ursula poate petrece de la 30 de minute până la câteva ore dacă lucrează cu extensii de păr. Dacă este vorba de părul natural, atunci aceasta poate dura și șase ore.

#3

Un adevărat univers, acum mai aproape de tine.

#4

Artista spune că telefonul ei este plin cu mii de fotografii pe care le salvează pentru a le folosi ca referință atunci când începe un nou model, dar uneori clienții vin deja cu ideile pregătite.

#5

„Am putea să privim o fotografie de referință împreună cu clientele înainte de a începe lucrul, pentru a ne asigura că suntem pe aceeași lungime de undă sau dacă clientele sunt mai flexibile și încrezătoare, aș putea începe lucrarea fără un concept prestabilit iar apoi asociem rezultatul cu un element asemănător din natură”.

#6

„Îmi vin o mulțime de idei pe cont propriu în cap, dar colaborarea cu clientele mele, mă face de asemenea să creez ceva la care nu m-aș fi gândit că aș putea face. Astfel mă forțez cumva să ies din zona mea de confort, ceea ce îmi oferă noi idei și mai mult spațiu de gândire. Spre final, fiind dispusă la provocări în mod constant, rămân adesea plăcut surprinsă de rezultat.”

#7

În unele cazuri, pentru a crea o asemenea operă, stilista are nevoie de câteva întâlniri cu clientele pentru a o finaliza. „Așadar, culorile pe care le vezi pe rețelele mele de sociale sunt, cel mai adesea de tranziție. Alteori clientele vin cu vechea lor culoare și mă întreabă ce ar putea face. Uneori ar putea să vină cliente care ar putea spune că nu le pasă ceea ce fac, atâta timp cât este mult verde. Atunci aș putea întreba, verde ca… un gândac? Iar apoi le prezint colecția mea de poze din telefon pentru a putea găsi o modalitate de a transmite acest concept prin culoarea părului.”

#8

Frumusețea perlelor la tine pe păr !

#9

Ursula spune că arta domină în familia ei și că are frați mai mari care au învățat-o câte ceva când a crescut.  Ursula mai spune că a început să desene de când a intrat la grădiniță. „Am urmat ceva vreme școala de arte cu specializarea în modă dar am abandonat-o curând. Apoi m-am transferat la Universitatea din Texas la specializarea de psihologie, dar am renunțat și la aceasta. M-am întors înapoi acasă și munceam chelneriță când am decis să urmez școala de cosmetologie doar deoarece ei mi-au oferit o bursă. În cele din urmă, m-am întors și mi-am finalizat cu succes diploma în psihologie.”

#10

Ursula a început să predea lecții private de artă și să facă lucrări la comandă când avea doar 14 ani și chiar a predat într-o școală primară timp e un an. „Îmi place să fac părul pentru că acest lucru îmi hrănește foarte bine creativitatea. Acum, din motive de sănătate lucrez în salon doar cu jumătate de normă, ceea ce -mi oferă mult timp. Drept urmare, experimentez și alte tipuri de artă”.

Mai multe din lucrările incredibile ale Ursulei sunt prezentate mai jos.

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

#25