Culorile care întineresc. Cum să îți vopsești părul în 2022, pentru a arăta mai elegantă și frumoasă

Odată cu începutul anului 2022 și apariția noilor tendințe, femeile moderne vor să cunoască care este noua culorarea ce le va  reîmprospăta și întineri aspectul, pentru a putea alege cea mai bună variantă. În selecția de astăzi, am adunat cele mai bune sfaturi pentru tine, care te vor ajuta să-ți găsești culoarea potrivită și să arăți spectaculos în orice perioadă a anului.

Ce culoare de păr întinerește: tendințele modei 2022

Toate femeile adoră experimentele cu propriul păr. O astfel de schimbare a înfățișării, indiferent că este radicală sau nu, face posibil să te simți mai încrezătoare, mai feminină și mai tânără. Prin urmare, nu trebuie să neglijezi niciodată acele tipuri de proceduri care îți oferă bucurie și inspirație.

Babylights

Acest tip de culorare poate fi numit unul  dintre cele mai ușoare. Esența sa constă în faptul că firele subțiri  din stratul superior al părului sunt coloarte de câteva tonuri deschise iar în rezultat se obține efectul de păr ars. Această tehnică este foarte revigorantă și își face proprietarul mai tânăr vizual. Babylights este potrivit pentru aproape toate femeile, indiferent de vârstă sau lungimea părului. O astfel de colorare este considerată cea mai sigură și mai versatilă opțiune.

Excepție vor fi blondele care au o nuanță de păr foarte deschisă. În acest caz, este pur și simplu imposibil să efectuați această colorare din cauza faptului că nu va fi realist să alegeți vopseaua potrivită pentru dmv. De asemenea, nu este de dorit să folosească babylights și femeile cu păr negru. Dacă totuși decideți să riscați, atunci coafura dvs. nu va arăta deloc naturală.

Culorarea în stilul părului ars completează perfect părul scurt. Cel mai bine este să începeți să lucrați de la rădăcini, întinzând ușor umbra până la capete. Și astfel pictați peste întregul strat superior de șuvițe selectat. Colorarea se va dovedi foarte armonioasă și naturală.

Blond căpșuniu

Dacă doriți să vă subliniați individualitatea cu o culoare neobișnuită a părului, atunci aruncați o privire mai atentă la blondul căpșuniu. O nuanță blândă care va fi grozavă pentru a vă reîmprospăta imaginea și a  vă face aspectul mai expresiv.

Pentru ca o astfel de colorare să nu strice părul, trebuie să-l decolorați cât mai mult posibil înainte de vopsire. Pentru brunete, această situație poate fi foarte dificilă, deoarece va trebui să vizitați coloristul de nenumărate ori și să treceți treptat în nuanțe deschise.

Pentru ca blondul de căpșuni să arate interesant și frumos, trebuie să îl îngrijești corespunzător. Merită să ascultați toate recomandările maestrului de păr și să cumpărați îngrijirea corespunzătoare la domiciliu.

Pictura 3D

Această tehnică este încă relativ nouă, așa că trebuie să selectați cu atenție coaforul, ținând cont de experiența sa, și  recenziile primite de la alte doamne care au riscat deja cu această vopsea. Nu ar trebui să încercați să obțineți singure efectul dorit acasă, deoarece procesele de colorare 3D sunt foarte dificile pentru un neprofesionist.

Această tehnică vi se va potrivi perfect dacă aveți părul lung, dar subțire și complet lipsit de volum. Coafura pare destul de plictisitoare, dar caracteristicile evidențierii 3D vor rezolva această problemă după o singură călătorie la salon.

Pentru aceasta colorare se selecteaza mai multe nuanțe cat mai asemanatoare cu culoarea naturala. Șuvițele subțiri sunt prelucrate cu atenție de către maestru pe întreaga suprafață a părului. Acest lucru creează un efect foarte natural cu revărsări netede.

Rezultatul va arăta grozav atât cu părul drept, cât și cu bucle. Pentru blonde, această colorare va ajuta la evitarea efectului de marionetă și vă va permite să adăugați mai multă finețe. Fetele cu păr roșu își vor sublinia individualitatea și își vor face părul mai interesant.

Airtouch

Această tehnică de colorare este foarte populară printre personalitățile media. Cu siguranță ați văzut o celebră actriță, model sau blogger cu tranziții frumoase și blânde. Dacă doriți efectul de naturalețe și volum, atunci ar trebui să aflați mai multe despre airtouch.

Cele mai interesante tranziții pot fi obținute dacă ai părul de lungime medie. În cazul selecției corecte a nuanței de către maestru, rezultatul va fi pur și simplu uimitor.

Îngrijirea părului vopsit: sfatul experților

Șuvițele care au fost supuse recent diferitelor manipulări devin mai vulnerabile. Dacă doriți să păstrați noua culoare și sănătatea părului dvs., luați în considerare următoarele:

1. Utilizați produse numai pentru părul vopsit. Șampoanele și balsamurile speciale vor ajuta la menținerea nuanței dobândite mai mult timp. De asemenea, nu spălați toată lungimea părului.

2. Folosiți demachiante doar pe radacini, samponul se va scurge si acest lucru este suficient pentru a elimina excesul de sebum.

3. Spălați-vă părul numai cu apă la temperatură moderată. Dușul prea fierbinte sau rece va spăla rapid pigmentul de pe păr.

4. Protejează-ți culoarea părului de soare. Ultravioletele afectează negativ nu numai structura firelor, ci și culoarea acestora. Pe lângă uscăciune și fragilitate, vei dobândi și o nuanță ternă și palidă.

5. Când utilizați un stil diferit, asigurați-vă că aplicați protecție termică. Părul vopsit este foarte vulnerabil și suferă mai mult de manipulări dăunătoare.

Ân așa mod, noi am aranjat toate tendințele de colorare ce vor fi în vogă în 2022, care împrospătează și întinerește. Nu vă fie teamă să experimentați și să adăugați noi note neobișnuite imaginii dvs. Încearcă tehnica cea mai potrivită pentru tine și viața ta va străluci în culori noi.