Culori de bază și haine practice: 11 criterii de modă pe care se bazează garderoba prințesei Arabiei Saudite

Prințesa Deena al-Juhani Abdulaziz este o sursă de inspirație pentru multe doamne moderne. Ținutele ei fermecătoare deschid o lume nouă și te face să vrei să creezi și tu lookuri deosebite și elegante. Pentru inspirația ta, am făcut o selecție de ținute elegante ale prințesei Arabiei Saudite.

#1.

Deena Abdulaziz a îmbrăcat o salopetă în două culori cu sandale minimaliste cu bretele subțiri. Cantitatea minimă de bijuterii face ca acest aspect să fie cât mai elegant și sofisticat posibil.

#2.

Prințesa iubește inelele, nu va rata nici cea mai mică ocazie de a-și decora mâinile cu o varietate de inele cu accent. Culori de bază și practice, pe aceste criterii este „construită” garderoba prințesei.

#3.

Outfitul șic al prințesei Arabiei Saudite este format dintr-o rochie lungă de angora albă, o haină minimalistă albastră cu croială dreaptă și botine gri din piele întoarsă.

#4.

Stratificarea este văzută și în look-urile prințesei. De data aceasta, Deena Abdulaziz a apărut în fața paparazzilor într-o jachetă gri, o bluză bej și o fustă albastră cu croi drept. Varietatea de brățări masive a adăugat un condiment special acestui look.

#5.

Prințesa Arabiei Saudite a completat rochia lungă din tweed de culoare strălucitoare cu o jachetă neagră, sandale din velur vișiniu cu tocuri înalte și un clutch auriu.

#6.

Următoarea alegere a prințesei a fost un body din jerseu roșu, o fustă maxi neagră și un sacou. Look-ul este completat cu sandale negre cu berete subțiri.

#7.

În garderoba Dinei Abdulaziz există o întreagă colecție de rochii stilate de diferite croiuri și culori. Prințesa preferă diversitatea, aceasta se vede atât prin​​ținutele din bumbac, cât și prin cele din mătase imprimată.

#8.

Prințesa Arabiei Saudite are o siluetă perfectă, ce se potrivește absolut tuturor stilurilor de rochii. Preferă să completeze fiecare ținută cu pantofi eleganți cu toc înalt.

#9.

Acest look merită o atenție specială. Un costum din catifea smarald, cu jachetă moale și pantaloni palazzo arată bombastic! Pentru completarea întregii compoziții, ținuta a fost completată cu un body negru și sandale închise cu vârf cu berete subțiri.

#10.

Este greu să nu fii de acord că prințesa Arabiei Saudite are un simț perfect al stilului. De data aceasta, alegerea ei a căzut pe o ținută de smarald, care include o bluză de mătase, o haină supradimensionată din piele de oaie și o fustă creion albastră. Ambreiajul de culoare s-a „împrietenit” minunat între partea de jos și de sus strălucitoare.

#11.

Prințesa Arabiei Saudite este o persoană cu mai multe fațete căreia nu-i place să se agațe de un singur stil, următoarele ținute sunt un exemplu viu în acest sens. Toate includ o fustă midi, dar prințesa experimentează cu partea superioară a corpului în toate modurile posibile, obținând ținute clasice, casual și romantice.

Ce ținută a prințesei Deena Abdulaziz v-a inspirat? Lăsați răspunsurile dvs. în comentarii de mai jos această postare.