Culoarea verii 2022: Cum se poartă rozul?

Câteva sfaturi simple pentru cele cărora le este teamă să nu arate ca Barbie (deși ce e rău în asta?).

Tendința este clară cu ochiul liber: anul acesta, nuanțele pastelate domină moda. La sfârșitul anului 2021, Pantone Color Institute a numit Very Perry, o nuanță asemănătoare cu lavanda, ca fiind nuanța de top a anului 2022.

Și, pentru prima dată, chiar a fost corect: fashionistele aleg această nuanță, iar producătorii de gadgeturi sau de obiecte pentru casă o adaugă la gama lor. Dar, până în vară, liliacul are un rival, care a fost de fapt mult timp în centrul atenției, este rozul în cel mai delicat moment.

În galerie, am adunat cele mai stylish lucruri în roz, iar mai jos, citește cum să încorporezi această culoare în garderoba ta, dacă, din anumite motive, nu ai făcut-o până acum:
Cumpărați un accesoriu

 

Începeți cu puțin

– să aflați dacă vă veți împrieteni cu această culoare fără să cheltuiți mulți bani este simplu: găsiți un accesoriu roz.

Ar putea fi o geantă (baghetă din piele sau shopper din stofă), o husă pentru telefon sau tabletă, o curea sau altceva (dar cel mai bine este să alegi din categoriile cu care ești obișnuită).

Accesoriul nu trebuie să fie completat de ceva de aceeași culoare în look, deloc. Și vei vedea rapid dacă te simți bine cu culoarea respectivă și dacă ești tentată să mergi la cumpărături pentru altceva.

Completați rozul cu culori neutre

După o epocă destul de lungă de nuanțe neutre – mai întâi în totalitate negru, apoi bej și apoi negru, multor persoane le este greu din punct de vedere psihologic să adauge o nouă culoare la look-ul lor. Mai ales luminos și vizibil.

Nu începeți cu bluze totale, adăugați detalii la nuanțe neutre – top barbie-tone la un costum negru, tricou roz moale la pantaloni gri sau pantofi roz (mă rog, sau adidași) la o imagine bej.

Poartă roz cu blugi

Funcționează cam la fel și aici, cu excepția faptului că blugii obișnuiți ai fiecăruia acționează ca un neutralizator.

Mai bine dacă sunt nuanțe clasice – albastru, bleumarin, negru sau alb/bej.

Urmăriți bloggerii.

Așa cum am spus, rozul este o culoare care a fost iubită de toată lumea. Așadar, nu este deloc greu să găsești inspirație – revizitează o fotografie a bloggerului tău preferat sau folosește motorul de căutare Pinterest.

Dar nu vă lăsați inspirați de anii ’50.

Dar tot nu merită să urmați tendințele din anii 2000 și – mai ales – 2010, când culoarea era, de asemenea, foarte populară (cu excepția cazului în care, desigur, doriți să reamintiți în mod intenționat stilul din acea perioadă).