Culoarea roșie în look-urile moderne ale femeilor peste 50 de ani. Îndrăzneț și foarte elegant

Culoarea roșie este strălucitoare, activă, puține femei de peste 50 de ani decid să o poarte. Cu toate acestea, cele care încă decid să o facă, au doar de câștigat. Un aspect roșu poate fi foarte elegant. Mai mult, poți folosi roșu, atât în ​​imaginile de zi cu zi, cât și în cele festive. Principalul lucru este să alegi o nuanță care ți se potrivește. La urma urmei, roșul este o culoare foarte multifațetată, are atât nuanțe strălucitoare, sfidătoare, cât și tonuri atenuate. Iată câteva exemple de imagini cu utilizarea cu succes a lucrurilor roșii.

Un sacou roșu aprins se va potrivi perfect într-un ansamblu casual, merită să îl combini cu lucruri simple, dar nu neapărat neutre. În exemplu, o jachetă roșu aprins a fost purtată cu pantaloni în carouri, modelul este realizat în tonuri de albastru închis și roșu, imaginea este completată de o cămașă albă. Detalii suplimentare sunt o geantă roșu aprins și pantofi albastru închis.

O jachetă roșu aprins poate fi combinată cu o rochie. Este mai bine să alegi o rochie de bază, adică în culori neutre. În exemplu, acesta este un model alb cu o dungă gri subțire. Jacheta roșie completează și împrospătează perfect ținuta. Și pentru a face setul și mai interesant, folosește un colier roșu aprins, o geantă albastru strălucitor și pantofi care să se potrivească cu geanta.

Roșu poate fi nu numai un element separat, ci și un costum. Un costum cu pantaloni roșii este o alegere excelentă pentru o doamnă de vârstă mijlocie. O poți purta cu o bluză sau un top neutru. Un astfel de costum este de asemenea bun pentru că elementele sale pot fi purtate separat.

De exemplu, pantalonii roșii sunt o bază excelentă pentru a crea look-uri spectaculoase. Pentru a crea un look casual, poți asorta setul cu un tricou alb-negru cu o dungă orizontală subțire cu bordură roșie și o jachetă neagră. Un detaliu interesant este o curea negru alb roșie, înfilată în buclele de centură ale pantalonilor și legată cu o fundă. Imaginea este completată de o geantă bej și pantofi roșu bej, în două tonuri.

Un element spectaculos al ansamblului va fi o fustă lungă tăiată „soare”. Pentru a crea un ansamblu frumos cu o astfel de fustă, este suficient să-l completezi cu o cămașă sau o bluză albă și pantofi cu tocuri.

Culoarea roșie poate și ar trebui folosită în imagini de stil sportiv. De exemplu, poți alege un astfel de costum, constând din pantaloni cu manșete tricotate de-a lungul marginii inferioare a picioarelor și un hanorac larg, partea inferioară a mânecilor este din material negru.

Un costum roșu poate fi și festiv. De exemplu, astfel, constând din pantaloni drepti cu săgeți, un top din dantelă și o jachetă cu inserții de dantelă în partea de sus. Toate elementele setului au cea mai simplă croială, costumul arată interesant datorită culorii și contrastului texturilor.

De ce să nu cumperi o rochie roșie. De exemplu, un astfel de model de șifon roșu cu imprimeu negru. Siluetă model A, cu guler ridicat și mâneci largi în partea de sus. O rochie lejeră este completată de o curea neagră și cizme negre înalte.

O rochie roșie poate fi potrivită chiar și pentru muncă. Acest model de siluetă dreaptă cu ornamente din piele ecologică neagră arată destul de strict și destul de elegant.

Dacă eziți să porți roșu, atunci ar trebui să incluzi accesorii active în ansamblu. Vezi cât de interesant a devenit setul alb-negru atunci când au adăugat balerini roșii, o geantă roșie și o eșarfă asortată.

Nu renunța la bijuteriile strălucitoare. Un set format dintr-o cămașă albă și o jachetă de blugi este completat efectiv de un colier roșu masiv.