Cu așa manichiură vei fi invidiată! 14 imagini cu modele de manichiură care îți vor avantaja mâinile

Cel mai adesea, fetele adoptă un anumit stil în aspect. Acest lucru este valabil nu numai pentru haine și coafuri, ci și pentru manichiură. De asemenea, este destul de natural să faci un anumit design de unghii.

Culoarea și designul unghiilor poate fi oricare. În acest caz, forma și lungimea unghiilor joacă un rol important. În funcție de structura mâinilor sau de preferințele fetei însăși, o anumită formă nu este potrivită pentru toată lumea. Sunt cei care nu schimbă niciodată forma pătrată. Iar pentru unele, degetele par mai elegante doar cu French.

Cu alegerea nuanței și a decorului, lucrurile sunt mai ușoare. Există tipuri de design de unghii care sunt potrivite indiferent de formă.

Manichiură franţuzească

„Linia zâmbetului” albă este considerată un clasic al manichiurii. În funcție de lungimea și forma unghiilor, această opțiune poate părea blândă sau îndrăzneață și atrăgătoare. Angajatele de birou care sunt forțate să respecte un cod vestimentar strict aleg o lungime scurtă de unghii. Fetele care nu sunt legate de regulile aspectului sunt fericite să poarte un pătrat alungit sau forma migdalată. O manichiură franțuzească standard este ușor de diversificat, făcând vârful unghiei cu o culoare strălucitoare, dacă vorbim despre sezonul de vară.

Manichiură monocoloră

Cea mai comună opțiune de acoperire. Cu siguranță fiecare dintre noi a încercat o astfel de manichiură. Potrivit pentru orice lungime. Culorile luminoase pot fi alternate cu cele deschise cel puțin la fiecare procedură de manichiură. Pentru o schimbare, mai multe degete pot fi decorate cu desene imprimate pe toată unghia sau autocolante minimaliste. Anul acesta puteți alege în siguranță acoperiri cu neon. Galbenul lămâie sau portocaliu acid au devenit preferatele tuturor fashionistelor, indiferent de vârstă.

Manichiură roșie

Roșul clasic este potrivit chiar și pentru munca de birou dacă este aplicat pe unghiile scurte de formă pătrată. În ciuda curajului, acoperirea este potrivită nu numai pentru o petrecere corporativă festivă, ci și pentru munca de zi cu zi. Pe unghiile lungi, ascuțite, designul va atrage atenția și va oferi mâinilor o notă feminină.

Manichiură nudă

Această metodă reduce semnificativ timpul petrecut pe o manichiură de salon. Pentru fete, problema alegerii este mult facilitată. Într-adevăr, printre culorile pastelate este mult mai ușor să te decizi. Acum naturalețea este în vârful popularității. Ea încetase de mult să calce cu modestie în colț și dobândise note de franchețe. O manichiură realizată folosind un strat de camuflaj arată la fel de avantajos atât pe unghiile scurte, cât și pe stiletto. Bazele de camuflaj lăptoase rămân cele mai bine vândute în magazinele de unghii. Nuanța la modă a laptelui diluat cu apă combină tendințele modei și designul universal al unghiilor.

Arta unghiilor se dezvoltă, iar moda pentru o anumită acoperire se schimbă constant. Noi tehnologii și tipuri de design apar în fiecare an. Principalul lucru este o formă și o lungime confortabilă care vor decora mâinile tale. Dar pentru a urma tendințele modei sau pentru a alege culoarea unghiilor în funcție de starea ta de spirit, te poți inspira de aici și alege singură.

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l prietenelor tale!