Crema magică făcută în condiţii de casă! Dacă o vei încerca, nu vei mai folosi alta!

crem2

Exact astfel numesc eu crema dată pentru întinerire – magică şi făcută în condiţii de casă, despre care am aflat cu 3 ani în urmă. Vecina mea a fost cea care mi-a spus despre ea.

În acel moment vecina abia se mutase în blocul nostru, iar noi ne gîndeam că ea înca nu e la pensie. Astfel am rămas destul de uimiţi aflînd că are 69 ani. Viaţa ei nu a fost dintre cele mai uşoare a pierdut ambii părinţi la o vîrstă fragedă, mai apoi – soţul, crescînd astfel 4 copii, unul din care este invalid.

În general, nu am putut face vre-o legătură dintre aspectul ei exterior magnicfic şi vîrsta ei senină. O femeie la fel cum suntem noi, înconjuraţi de probleme şi de lipsa permanentă de bani. Dar cum arată ea, şi cum arătăm noi de fapt…

Desigur, noi am borbandato cu întrebări despre reţeta tinereţii ei. Vom omite faptul că această doamnă duce un mod sănătos de viaţă, alergînd serile şi străduindu-se să se alimenteze corect. Vă voi povesti doar despre crema pe care ea o face singură şi o foloseşte, după spusele ei, mai bine de 15 ani.

Ea mi-a spus mie reţeta, iar eu mă voi împărtăşi cu cititorii uimitorului site „Eco Lady”. Privind din perspectivă, vă voi spune că astăzi mi se pare că ridurile au uitat de faţa mea acum trei ani, cînd şi eu am început să îmi pregătesc o astfel de cremă şi să o folosesc. Sincer, pînă astăzi numărul ridurilor nu a crescut deloc pe faţa mea.

În general, mă veţi crede sau nu… aceasta este cea mai simplă reţetă.

Tot ce vă trebuie ca să o pregătiţi:

100g de smîntînă;
un gălbenuş crud ;
o lingură de miere lichidă (în caz că mierea nu e lichidă, va trebui să o topiţi în aburi);
o linguriţă de suc de lămîie;
două linguriţe de coniac bun;

Toate aceste ingrediente sunt disponibile oricui.

Mai departe totul e foarte simplu: amestecaţi bine toate ingredientele, şi în fiece zi, dar cel mai bine seara, aplicaţi pe faţa proaspăt spălată. Aproximativ după o oră, spălaţi cu apă călduţă, iar apoi nu mai aplicaţi nimic pe faţă. Crema o păstrez într-un borcan de sticlă in usă frigiderului.

Niciodată nu m-am întrebat, ce are aşa deosebit această cremă, care ar fi secretul eficienţei sale. Şi nici nu am nevoie, căci mi-a fost deajuns să privesc aspectul exterior al vecinii mele. I-am urmat exemplul, şi nu am regretat! Încercaţi-o şi voi!

Da, mulţi numesc această cremă – mască. Datorită faptului că este necesar să o speli după aplicare. Într-un fel eu nu accept această denumire, căci pentru mine această cremă e crema magică de casă! La urma urmei, contează rezultatul, şi nu denumirea ei. Nu-i aşa?