Creionul colorat pentru ochi: cum să porți principalul trend al verii

Continuăm să explodăm vara cu culori aprinse! Astăzi o să-ți povestim tot ce trebuie să știi despre creionul colorat pentru ochi: cum să-l porți și care nuanță se potrivește cu culoarea ochilor tăi.

67701_0[1]

În fiecare anotimp brandurile cosmetice ne bucură cu o mulțime de noutăți, printre care noi colecții de creioane colorate, eye-line-uri și rimeluri. Dacă vrei să ieși din limitele obișnuitului creion negru și nu știi cum să-ți alegi un creion potrivit, înseamnă că ai deschis articolul potrivit.

Primul lucru pe care trebuie să-l decizie este cu ce fel de creion îți este mai ușor să lucrezi. Eye-liner-ul face liniile mai precise, dar cu el trebuie să știi să lucrezi. Creionul se aplică mai simplu, și este ușor de corectat. Dacă pui o bază sub fard, sau un simplu creion alb, apoi aplici creionul colorat, el se va menține pe parcursul întregii zile.

Ține minte că liniile colorate trebuie să fie principalul accent din machiajul tău, de aceea nu este nevoie de fard de pleoape. Este suficient să aplici fondul de ten, și să-ți dai buzele cu un rug incolor.

Cum să alegi culoarea eye-liner-ului în conformitate cu culoarea ochilor

Spre deosebire de eye-liner-ul negru, cel colorat trebuie să fie ales în conformitate cu culoarea ochilor tăi. Nuanța aleasă corect este capabilă nu doar să-ți facă privirea mai expresivă, ci și să-ți sublinieze ochii.

Nuanța creionului nu trebuie să fie la fel ca și culoarea ochilor tăi. Din contra, trebuie să contrasteze cu ea.

  • ochi albaștri: creion cafeniu, verde, bronz sau nuanțe argintii;
  • ochi verzi: mov, maro, auriu;
  • ochi căprui: violet, albastru, auriu, azuriu.

 

  1. Desenăm o linie colorată

1abd53e4fa4c9441be12803babf75920(1)[1]

Liniile colorate sunt unul dintre cele mai importante trenduri de frumusețe ale verii. Dacă știi să faci linii corecte, nu va fi nicio dificultate să faci acest lucru cu ajutorul unui creion colorat. Dacă totuși nu îți reușește, pune puncte la mijlocul și la sfârșitul viitoarei linii, apoi unește-le.

Linie de asupra liniei negre

3867d22e64ab0e7f1f044a7cfc88c4a2(1)[1]

Cu ajutorul eye-liner-ului negru trage o linie grafică deasupra ochiului. Când se usucă, trage o altă linie colorată cât mai aproape de linia neagră. Linia trebuie să fie la fel de groasă, sau mai subțire decât linia neagră.

Linii sub ochi

86ba4ccaa73627219b4094fa74a95d60(1)[1]

Acest truc este folosit de multe ori de specialiști, pentru a sublinia culoarea ochilor. Mai întâi fă o linie neagră deasupra ochiului, apoi accentuează-ți privirea cu un creion colorat sub ochi.

Linie pe tot perimetrul ochiului

7220515-0301[1]

Nu este nimic mai dramatic ca un machiaj smokey. Perfecționează-l, înlocuind eye-liner-ului negru cu unul colorat. Aplică creionul pe partea superioară a ochiului și pe partea inferioară. Apoi retușează.

Mergi pe sfaturile noastre și încearcă când mai multă culoare în viața ta! Nu-ți fie frică să experimentezi!