Compresele de sub ochi: de ce avem nevoie de ele și cum le folosim

Plicurile de sub ochi – soluția preferată pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor. Dacă încă nu ai încercat această minune, înseamnă că trebuie să citești articolul de ma jos. Astăzi îți vom povesti despre aceste măști.

Se știe că pielea din jurul ochilor este cea mai subțire și cea mai gingașă, de aceea este foarte afectată de mediul înconjurător. Această zonă are nevoie de o îngrijire specială. În afară de crema de bază, pielea de sub ochi are nevoie de o îngrijire aparte de cel puțin 2 ori pe săptămână. Pentru asta ideale sunt compresele.

Compresele de sub ochi – sunt măștile destinate pentru aplicarea în jurul ochilor. Aceste plicuri conțin o mulțime de substanțe nutritive. Din cauza concentrației mari de substanțe active sub formă de vitamine, extracte din plante, care sunt îmbibate imediat de piele. A doua zi, zona pare mai luminoasă și mai odihnită.

Cum aplici plicurile sub ochi:

Totul este simplu: fixezi plicul pe zona curățită din timp, îl lași așa timp de 15-20 de minute apoi îl scoți. În acest răstimp plicul reușește să intre în piele și să o hidrateze. Nu e nevoie să-l ții mai mult timp. După procedură, dă-ți cu cremă pentru pleoape.

Cum să alegi plicurile pentru ochi:

Plicurile sunt de câteva feluri: hidratante, hrănitoare și cele care te scapă de nuanțele de înnegrire a pielii. Le alegi în funcție de efectul pe care ți-l dorești.

Cât de des poți să folosești plicurile:

Acțiunea plicurilor se vede imediat. Le-ai aplica- au acționat. Așa că dacă vei sub ochii tăi consecințele unei săptămâni de muncă, aplică-le.

Ai grijă de tine și de frumusețea ta!