Completează-ți aspectul cu grație: descoperă 10 idei de manichiură simple pentru femeile de peste 50 de ani

Dacă îți place să porți o manichiură frumoasă și originală, există multe opțiuni pentru tine. Prezentăm mai jos modele simple și elegante, care să fie un succes la orice vârstă, dar mai ales pentru doamnele de 50-60 de ani. Aceste stiluri sunt cele mai populare în acest sezon și vă vor face unghiile să arate impecabil. De la french-ul clasic care este mai la modă ca niciodată, până la modelele de unghii mai moderne și originale, cu detalii și tușe metalice pentru a adăuga o notă de rafinament look-ului tău.

În galerie veți găsi opțiuni discrete în tonuri neutre sau roșii atemporale, nuanțe precum liliacul, care face furori în această vară. Derulează în jos pentru a descoperi 10 idei de design de unghii pentru femeile de peste 50 de ani și salvează-ți preferatele pentru următoarea ta vizită la salonul de unghii.

1. Manichiură cu linii minimaliste

Ne place și acest design simplu, împodobit cu o linie în culorile alb și auriu. Super stilat!

2. Manichiură în nuanța liliacului

Daca vrei sa pariezi pe o culoare mai fresh si trendy, liliac este alegerea potrivită. Este distractivă și nu prea strălucitoare, ne place cum arată pe unghii!

3. Manichiură strălucitoare

Pentru a adăuga un plus de rafinament manichiurii tale, pariază pe decorarea unghiilor cu străluciri aurii sau argintii. Arată grozav!

4. Manichiura franțuzească clasică

Manichiura franțuzească clasică este acum mai relevantă ca niciodată și pare să fie un succes sigur pentru orice ocazie și sezon.

5. Manichiură french alb-negru

Puteți, de asemenea, să vă condimentați manichiura franțuzească și să optați pentru acest design alb-negru.

6. Manichiură french subțire cu buline

Dintre toate ideile moderne de manichiură franțuzească, ne-a placut acest design pentru unghiile scurte împodobite cu puncte.

7.Manichiură nudă cu puncte elegante

Pentru iubitorii de manichiură în tonuri neutre, am adăugat selecției un design de unghii decorativ, care combină două nuanțe și adaugă puncte albe contrastante. Un win-win!

8. Manichiură cu linii strălucitoare

O alta varianta este să faci baza bej și sa o decorezi cu linii argintii sau aurii aplicate cu ojă sclipitoare.

9. Manichiura roșie

Roșul este o culoare care nu se demodează niciodată și ni se potrivește tuturor. Adaugă o dungă albă subțire pentru un french elegant și vibrant.

10. Manichiură french cu o dungă aurie

Și dacă ai unghii scurte, acest design francez de bază care înconjoară suprafața unghiei cu lac de aur metalic este pentru tine!