Comoditate și confort: 10 look-uri de o femeie germană stilată 45+

Majoritatea femeilor germane moderne apreciază confortul și comoditatea în haine. Eroina noastră de astăzi nu face excepție, un blogger de modă din Germania poartă cel mai adesea haine și pantofi confortabili, preferă nuanțele reținute și pastelate.

Culoarea olive împrospătează și întinerește în mod favorabil un aspect matur. O haină această de culoare este asortată cu un pulover cu dungi, pantaloni crem și cizme Chelsea.

O vestă matlasată cu o croială alungită este o alegere bună pentru o femeie peste 45 de ani. În noul sezon, atât cusătura orizontală familiară, cât și cusătura în formă de romb vor fi populare.

O nemțoaică stilată nu refuză rochiile feminine. Bloggerul îmbină cu succes o rochie midi imprimată cu un cardigan alb tricotat, botine de aceeași culoare și o geantă matlasată.

Un cardigan lung este o alegere excelentă pentru a crea un set de primăvară confortabil. Modelul fără detalii inutile arată bine în compania unui tricou de bază, a pantalonilor tăiați și a pantofilor în stil sportiv.

Femeia combină o cămașă palton cu o cămașă clasică și pantaloni tricotați. Pantofii nude „alungesc” în mod favorabil silueta.

Cămașă + tricou simplu + pantaloni tăiați – un tandem modern de primăvară. Pentru a defini vizual talia și a adăuga stil imaginii, bloggerul de pe Instagram și-a legat cămașa într-un nod frumos.

Vesta tricotată este tendința absolută a sezonului. O doamnă mai în vârstă îl poartă cu o cămașă croită, pantaloni de piele și botine pentru a se potrivi cu vesta.

Cu ajutorul pantalonilor de piele, poți face cel mai cotidian ansamblu elegant și extraordinar. Eroina noastră preferă modelele fără detalii inutile, dar în același timp nu se limitează în alegerea culorilor. Pantalonii de piele într-o nuanță plăcută de măsliniu sunt o alegere excelentă pentru primăvară!

Femeia acordă foarte multă atenție look-urilor casual, care se potrivesc perfect unui palton matlasat, o bluză imprimată, cizme skinny și confortabile cu toc jos. Elegant, confortabil și modern!