Coafuri pentru păr mediu: poze cu tendințe actuale

Lungimea medie a părului este cea mai convenabilă pentru a crea coafuri. În coafarea părului până la umeri, ușurința este binevenită – au devenit mai libere și mai naturale. Vorbim despre coafuri pentru păr mediu pentru fete și despre cum le poți repeta singură.

Împletituri subțiri la față

Coafurile împletite pentru părul lung și mediu sunt reflectate în moda modernă. Prin urmare, nu ezita, un stil simplu cu codițe subțiri, ca în anii 90, în copilărie, va fi cel mai elegant și spectaculos fiind o tendință. De exemplu, dacă o faci într-un stil casual. Va dura 5 minute pentru a crea o astfel de coafură.

Coadă de cal înaltă împletită

Poți face o coadă înaltă și poți împleti o cosiță. Credem că multe fete fac asta, recunoaștem? Dar pentru a face imaginea mai la modă, merită să înlocuiești coada obișnuită cu multe cosițe mici. Părul de la rădăcini rămâne neted, fără exces de volum.

Coc

Clasic și stratificat, înalt și jos, neted și neglijent – un coc, aceasta este o coafură actuală în orice circustanțe. Ideal pentru coafuri cocktail, coafuri pentru absolvenți, mirese și potrivite pentru fiecare zi.

Bucle

Tendința este bucle în formă de S, bucle mici, valuri libere, bucle rupte doar pe lungime. Astfel de coafuri elegante subliniază ușurința texturii părului, oferă volum suplimentar. Există multe variante de coafare cu bucle pentru părul scurt, mediu sau lung.

De exemplu, pentru a face o versiune festivă a coafurii, părul trebuie spălat și uscat. În continuare, stropește ușor părul cu fixativ, pieptănă și, cu ajutorul plăcii, creează șuvițe mici. Adăugă un accesoriu.

Bucle umede

Buclele umede combină armonios graficul și textura. Pentru a coafa cu volum bazal suplimentar, usucă părul spălat cu capul în jos. Decide unde va fi cărarea, pieptănă părul, aplică un gel de fixare pe lungime. Odată ce gelul se usucă, coafura este gata.

Coafuri cu utilizarea accesoriilor

Panglici, esarfe, agrafe masive, cerc, agrafe decorate, strasuri sunt în tendințe. Sunt capabile să dea un efect wow unei coafuri de nuntă, pentru bal sau pentru purtarea de zi cu zi. De exemplu, o fată poate avea o coafură în stil grecesc cu efectul șuvițelor eliminate aleatoriu.