Coafuri de invidiat pentru doamne cu stil: poți fi elegantă și după 50 de ani

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, părul nostru devine în mod natural mai subțire, iar ritmul de creștere încetinește. De asemenea, s-ar putea să descoperi că părul tău devine mai fragil și mai dificil de coafat. Cu aspectul potrivit, aceste probleme pot fi eliminate. De la coafuri drăguțe, scurte, care necesită întreținere redusă și fără mare efort, până la părul lung care arată glamour și sofisticat, există coafuri care se potrivesc fiecărei doamne.ass sex toy for man nike air max sc nike air jordan 4 wig shop cheap nfl jerseys adidas running shoes adidas shoes for sale adidas yeezy shoes custom basketball jerseys nfl dallas cowboys buy sex toys online custom jerseys nike air max womens nfl pro shop eagles sex toy shop

În acest articol vei găsi modelul perfect pentru a-ți completa textura și lungimea părului și pentru a atrage atenția asupra feței tale, evidențiind trăsăturile acesteia. Nu trebuie să rămâi fixată pe coafurile clasice. Poți opta în schimb pentru ceva modern și distractiv. Interesat? Avem toată inspirația de care ai nevoie.

O coafură frumoasă, bine îngrijită este întotdeauna în favoarea stăpânei sale. În anul acesta, cea mai la modă tunsoare pentru doamnele mature vor fi cele cu părul scurt și mediu.

Tunsoarea și coafarea – creează prima impresie asupra imaginii persoanei. Frizerii sunt sfătuiți să renunțe la părul prea lung după 50 de ani, deoarece este greu de îngrijit. Părul trebuie să fie îngrijit în mod constant și coafat pentru a arăta frumos. Adesea, lungimea excesivă accentuează doar vârsta și chiar adaugă ceva ani în plus.

Tunsorile scurte și medii sunt ușor de îngrijit, în plus, întineresc imaginea oricărei doamne.

Tunsoarea scurtă

Tunsoare scurtă este foarte universală. Ai putea să o diversifici foarte ușor și să o porți în diverse moduri. Un breton face ca tunsoarea scurtă să pară mai feminină iar o aranjare foarte simplă în fiecare zi este de ajuns.

Totodată, ai putea să-ți evidențiezi trăsăturile frumoase ale feței cu culori închise. Aici trebuie să fii atentă. Culoarea neagră o poți folosi numai dacă ai tenul nu foarte deschis. De altfel, negrul îți va adăuga câțiva ani în plus.

Nuanțele naturale ale părului în schimb, te ajută să scoți în evidență tot ce ai mai frumos.

O coafură ciufulită

O coafură lejeră, ușor ciufulită, este elegantă și te face mai feminină. Ea se potrivește practic, oricărei doamne. Coafura te întinerește și, totodată emană feminitate și un aer jucăuș.

Această coafură nu se demodează niciodată. Accentuează unicitatea feței, iar bretonul corect aranjat te ajută la ascunderea ridurile.

Bucle

Deși este o coafură clasică, multe femei, mai ales după vârsta de 50 de ani, se tem de ea. Aceasta arată foarte elegant și romantic. Bretonul se potrivește foarte bine aici. Ai putea chiar să-l piepteni în lateral.