Coafura unei bloggerițe moderne: 30 de modele de tunsori extravagante și senzaționale

Chiar daca nu esti un top model sau o vedetă de la Hollywood, poți să ai o coafură senzațională pe care și cele mai mari fashoniste a modei să o invidieze. Pentru a fi mai convingători, vă vom arăta in acest articol, mai multe tinere domnișoare, simple și stilate, a căror viața nu esteuna de vedetă dar de la care pur și simplu nu-ți poți lua ochii.

Jessica Lee

Jessica împărtășește de bunăvoie trucurile ei de viață: ce uleiuri aplică când și cum, cum își coafează părul și ce face cu pielea ei. Nefiind nici cosmeticiană, nici stilistă, a cucerit sute de mii de inimi, iar numărul abonaților pe instagram se apropie treptat de milionul.

Georgia Fowler

Georgia a trecut cu mult timp în urmă bariera  milioanelor de urmăritori pe Instagram, pe vremea când inca era model. Acum Joe se pregătește să devină mamă, dar apare în mod regulat in lumea virtuală. Secretul ei este să nu îți pieptănezi niciodată părul cu un pieptene, ci doar cu degetele.

Alexandra Zee

O blondă luxoasă care împărtășește cu generozitate secretele îngrijirii părului subțire vopsit pe pagina ei de Instagram.

Alanna Nicole Doherty

În copilărie, britanică era foarte timidă din moment ce credea că seamănă cu un mop creț, insă acest par i-a devenit cartea de vizită. „Dacă natura a decis că ar trebui să arăt așa, cine sunt eu să mă împotrivesc?” – A scris odată Alanna  pe pagina ei de Instagram.

Maggie Rawlins

Cea mai bună sursă de inspirație pentru cei care nu sunt pregătiți deloc să se încordeze din cauza styling-ului. Fii ca Maggie: frumusețea naturală nu se demodează niciodată.

Leslie Buckle

Dar amatorii de frumusețe își vor găsi fericirea aici: Leslie vorbește despre styling, cosmetice și modalități de a face un machiaj foarte cool pe pagina ei de instagram.

Frida Aasen

O adevărată tînără britanică modernă. Aspectul englez și casualitatea fermecătoare creează stilul unic al Fridei.