Cele mai neobișnuite lucruri despre Scorpion!

Fiecare semn zodiacal este unic in felul lui. Scorpionul nu are numai numele amenintator dar si trasaturile caracterului. Misteriosi si distructivi, sunt caracterizati scorpionii de cei care intra in contact cu ei. Privirea lor fermecatoare te atrage ca un magnet. Caracterul scorpionilor este considerat unul dintre cele mai dificile caractere. Adesea sunt irascibili si impulsivi. Sunt puratorii unor sentimente foarte profunde si sincere, ce sunt tinute sub un control strict. Surprinzator, dar persoanele sub acest zodiac foarte rar isi exteriorizeaza sentimentele. Nici ce se intimpla in inimile lor nu ai cum sa afli. Chiar si ochii ramin neatinsi , indiferent de furtuna din sufletul lor. Liniste, asta e tot ce exprima Scorpionii.

Ei au nevoie in permanenta de actvitati si situatii in care sa-si reverse surplusul de energie. Daca ar fi sa aleaga intre mersul descult pe o muchie de cutit si rutina obisnuita din fiecare zi, atunci cu siguranta ar alege-o pe prima. Dispun de rezerve uriase de energie, ce trebuie consumata in permanenta, altfel, neconsumata ea poate fi distructiva cu ei insisi.

Inca din copilarie scorpionii pot fi numiti campioni. Ca duc lupta singuri cu ei sau cu cei din jur, ei oricum in permanenta sunt invingatori. O tactica bine cunoscuta a acestor oameni este de a merge inainte fara sa priveasca inapoi. Daca ei vad scopul atunci obstacolele nu reprezinta un impediment pentru ei.

Foarte placut, ei niciodata nu se extind mai mult de cit este necesar. Si niciodata nu poti sti ce gindeste si crede un scorpion. Iar cind vine vorba sa-si exprime gindurile o face foarte succint si simplu. Sunt adevarati cunoscatori ai sufletului omenesc, se poate spune ca ei chiar vad prin oameni. 9 din 10 de cazuri ei cunosc cind sunt mintiti, dar nu arata asta.

Perfectionismul, calitatea cel mai des intilnita la scorpioni. Il aplica in orice domeniu, fie in dragoste, serviciu sau la cumparaturi. Specific pentru ei este „totul” sau „nimic”.