CELE mai intime SECRETE ale femeilor din zodia VARSATOR

vodolej-738x357

Femeii Vărsător nu-i place să fie privită ca un obiect sexual. Ea are cerințe mari, pe care nu intenționează să le subestimeze, şi insistă ca iubitul să o trateze cu respectul cuvenit.

Nu iubește ca cineva să o grăbească. Dacă ai venit la prima întâlnire nu te aștepta să ajungi cu ea în pat, deoarece nu se va întâmpla nimic. La a doua întâlnire la fel, e puţin probabil că te va invita în dormitor. Nu e o mironosiță, însă va trebui să o convingi că nu e fată pentru o singură noapte.

Femeia Vărsător e senzuală și posedă o inteligență puternică. Trăiește în special cu mintea.

Prietenii o inspiră. Iubeşte petrecerile şi oamenii, se simte excelent în societate şi întotdeauna e gata să primească o invitaţie în ultimul moment de la acel pe care îl place. De obicei e foarte sinceră şi deschisă, nu poate minţi, pentru că ei însăși îi place adevărul. Dacă iubește pe cineva, de obicei îi deschide sufletul, cel mai des în momentul nepotrivit.

Femeia-Vărsător participă în viaţa altcuiva. Uneori oferă sfaturi inutile, pe care nimeni nici nu vrea să le asculte. Face treaba bărbaţilor. Dacă e nevoie poate lucra mecanic auto, constructor de drumuri sau zidar. Însă de obicei ocupă funcții destul de înalte.

Deși e fermecătoare, distractivă şi inventivă uneori poate fi încăpăținată. De exemplu, multe femei – Vărsător cred în ocultism şi nu vei putea să le convingi uşor de ceva, nici cu argumente, nici cu fapte.

Are nevoie de un bărbat care o va putea face să se simtă femeie, şi nu contează cine e el.

Iubește lucrurile frumoase, inclusiv corpul uman. Nu uita să-i faci complimente referitor la silueta ei. Ea are nevoie să fie apreciată.

Poate fi insistentă, nervoasă, iar dacă e dezamăgită de ceva poate fi morocănoasă. Un alt defect  – tendința de a cheltui prea mult pe plăceri personale extravagante.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!