Cele mai interesante modele de pedichiură pe care să le încerci în 2019!

Chiar dacă vara a luat sfârșit, nu trebuie să uităm că nu numai mâinile, dar de asemenea și picioarele trebuie să aibă un aspect îngrijit și plăcut. Din fericire, la acest capitol ne vin în ajutor meșterițele de manichiură și pedichiură, care deja sunt la curent cu toate cele mai noi tendințe ale sezonului.

Pedichiura este o metodă ușoară de a menține unghiile de la picioare nu doar frumoase, dar și puternice și sănătoase. În prezent, acesta nu mai este un lux, ci o necesitate! Așadar, iată câteva idei frumoase ca să te inspiri pentru următoarea vizită la salon!

Și unghiile de la picioare au nevoie de atenția noastră!

O pedichiură frumoasă îți oferă posibilitatea de a purta orice tip de pantofi deschiși, dar și un confort plăcut atunci când vine momentul să îți dai pantofii jos și să-ți lași picioarele la vedere.

Optează pentru pedichiura cu gel, pentru că aceasta va dura o perioadă destul de lungă și nu vei fi nevoită să-ți faci griji cu privire la revopsirea unghiilor de la picioare.

Alege un design simplu și o nuanță plăcută, care să nu te obosească în tot acest timp, dar și pentru a arăta impecabil mereu.

În caz că acorzi preferință pedichiurii clasice, aplică și un desen interesant pe degetul mare. Astfel, unghiile tale nu vor arăta deloc plictisitor.

Încă o tendință actuală în pedichiură sunt strasurile. Alege să faci pedichiură și manichiură în același stil sau cel puțin în culori asemănătoare.

Distrează-te prin amestecarea texturilor și nuanțelor, pentru a-ți scoate în evidență creativitatea!