Cele mai importante 5 tendințe ale acestui sezon

Până la venirea iernii au rămas zile numărate, designerii și stiliștii deja au propus o listă de recomandări cu piesele vestimentare pe care le purtăm în acest sezon. Unele combinații sunt extrem de interesante și suntem siguri că veți găsi cel puțin o ținută care vă inspiră.

Pielea și pielea ecologică

Îmbrăcămintea exterioară din piele rămâne unul dintre produsele-n vogă ale acestui an. Acest material, într-un outfit modern, aduce doza necesară de lux și eleganță, poate fi utilizat atât pentru ținutele de birou, cât și cele pentru seară.

Datorită culorilor aprinse sau cele în contrast cu celelalte pieste vestimentare, veți obține ținute colorate și interesante.

Cojoacele

O piesă must-have din garderoba oricărei fashioniste, cojoacele cu inserții de lână fac furori în lumea modei, o haină versatilă pe care o puteți asorta cu o pereche de bocanci sau botine, este perfectă pentru o ținută de iarnă.

Cojoacele lungi

Cojoacele lungi se combină perfect în orice outfit și poate fi purtat de către femeile cu orice vârstă, se potrivește perfect atât pentru o ținută romantică, cât și pentru una de zi, doar alegeți lungimea ideală pentru înălțimea și tipul dumneavoastră de siluetă.

Modele oversize sunt perfecte pentru femeile îndrăznețe care adoră confortul.

Gecile

Una dintre cele mai populare pieste vestimentare ale iernii. Multe persoane adoră această haină pentru confortul și versatilitatea ei. În acest sezon, cele mai populare și actuale sunt: gecile bufante, cele de tip oversize și modele lungi cu un cordon.

Carourile

Acest imprimeu nu încetează să revină în tendințe, carourile mici se potrivesc perfect pentru doamnele cu forme, acestea îi vor reda ținutei doza necesară de rafinament și eleganță.

Femeilor scunde li se potrivesc perfect paltoanele cu lungimea medie, iar doamnele înalte pot opta pentru un palton lung.

Hainele de blană

Una dintre cele mai vechi forme de îmbrăcăminte, această piesă vestimentară arată mereu scump și luxos. O puteți potrivi pentru o ținută de birou sau de zi, e o haină impecabilă pentru zilele geroase.

O notă de eleganță și de rafinament sunt redate de această lungime a blănii. Se potrivește ideal pentru o ținută de birou sau una de seară.

Pentru un look interesant și plin de culoare, alegeți culorile aprinse sau cele în contrast cu celelalte articole vestimentare.