Cele mai grave 3 greșeli care-ți ruinează șansele de-a cuceri o femeie

Dacă ai văzut o femeie frumoasă și vrei s-o cunoști, dar realizezi că ,,nu e de nasul tău”, atunci nu e nimic rău sau în neregulă cu acest lucru, sunt foarte multe doamne atrăgătoare, care sunt pe placul bărbațillor, dar trebuie să știi cum să o cucerești.

1. Să te simți nesigur și nedemn pentru ea

În momentul când o ridicați în slăvi și vă considerați un ratat sau nedemn pentru ea, aceeași impresie o transmiteți și ei. Fiecare femeie are nevoie de stabilitate și vrea un bărbat sigur. Chiar dacă nu arăți perfect, nimeni nu-i ideal, chipul nu este suficient pentru a cuceri o femeie, trebuie să creezi o atracție emoțională. Orice om are gusturi diferite și totul e relativ, de aceea principala ta armă de-a dobândi inima unei fete ești tu și personalitatea ta.

Multe femei frumoase povestesc despre soțul lor ,,La început nu mi-a atras atenția, dar după ce am vorbit, între noi a apărut o scânteie și ne-am îndrăgostit.”, există persoane care au anumite standarde (să fie frumos, bogat și înalt), însă majoritatea femeilor rafinate se vor interesa de tine dacă te comporți natural și sincer, dar nu te simți un ratat, nedemn de ele și ai fi gata de orice, doar să-ți ofere șansa de-a ieși la o întâlnire cu tine.

2. Să dezvolți o prietenie, dar să crezi că te place ca pe un bărbat

Mulți bărbați fac această greșeală, apoi ajung în faimoasa și renumita ,,friend zone”. Bărbații care comunică doar pe teme neutre (timp, politică, mâncare etc.) ajung fiind percepuți doar ca amici. După o săptămână, o lună sau un an (posibil și peste o lună) de teme neutre, femeia va începe o relație cu un alt bărbat, iar voi veți învinui lumea cât de nedreaptă e.

Trebuie să realizați că-n relațiile cu persoana pe care o îndrăgiți trebuie să cochetați, să flirtați etc., pentru ca aceasta să înțeleagă că aveți careva sentimente, dorințe sau că o admirați ca pe o femeie. Sunt recomandate și atingerile ușoare, acestea pot fi sub formă de îmbrățișări sau îi puteți aranja părul, sunt mici tehnici de manipulare prin care vedeți dacă persoana vă place ori dacă sentimentele dumneavoastră sunt reciproce. Ea, într-un timp scurt, trebuie să simtă scânteia ce apare între voi, iar aceasta va crește spre primul sărut, prima noapte de dragoste, o relație etc., direct trebuie să vă arătați intențiile, dar să nu exagerați.

3. În primele secunde de dialog s-o invitați la o întâlnire sau să-i cereți numărul de telefon

Mulți băieți, în momentul când văd o fată frumoasă, zic ,,Bună! Mi-ai plăcut și vreau numărul tău” sau ,,Ieși, diseară, să bem o cafea?”, aceste replici sunt cele mai mari greșeli și vă vom explica de ce…

Femeile sunt ființe mai sensibile și cu aceste ,,fraze de agățat” doar o vei speria, ea nu te cunoaște, iar băiatul nu a făcut nimic ca ea să-i ,,divulge” numărul său sau să iasă la o plimbare. Cum am zis mai sus, să cucerești e ușor, dar unele greșeli devin o sarcină dificilă.

Majoritatea femeilor au nevoie de 1-2 minute pentru a fi interesate de dialog, în acest timp, tu trebuie să glumești, să faci o atmosferă plăcută în care ea nu va fi împotrivă să-i lase numărul de telefon unui bărbat carismatic și amabil.

Orice femeie e deschisă pentru un dialog sau o întâlnire cu tine, dar ai nevoie de multă răbdare și perseverență pentru a reuși.