Cele mai elegante modele de manichiură cu pudră acrilică: 51 imagini din care te poți inspira

Datorită pudrei acrilice, poți crea un aspect frumos și chiar luxos al manichiurei. Deoarece, ea este cea care îți permite să creezi desene sau monograme frumoase pe unghii. Sau poți acoperi cu ea, placa unghiei, în locul ojei obișnuite.

Astăzi am pregătit pentru tine, câteva exemple de manichiură cu pudră și îți vom spune, de asemenea, despre tipurile de pudră existente.

Ce reprezintă pudra acrilică pentru unghii?

Pudra acrilică este prezentată sub formă de praf, de origine sintetică, care poate fi utilizat în siguranță pentru orice tip de unghii. Maeștrii folosesc adesea pudra pentru a întări placa unghiilor, dacă este prea epuizată sau susceptibilă la fragilitate.

Beneficiile pudrei pentru unghii

1. Dacă folosești adesea pudră, unghiile vor înceta să se cojească și să se rupă;

2. Pudra întărește unghia în ansamblu;

3. Manichiura cu pudră arată întotdeauna proaspătă și elegantă;

4. Există o mare varietate de culori, fapt care va completa orice ținută;

5. Pudra poate înlocui oja obișnuită. Datorită acesteia vei avea întotdeauna o manichiură frumoasă, feminină și gingașă.

Manichiură franțuzească cu pudră

Unghiile french adesea sunt decorate cu pudră. Pudra acrilică este foarte convenabilă de utilizat, fiind că îți permite să creezi diverse modele, flori și monograme cu ea.

Cel mai des se utilizează pudra albă, care se combină perfect cu acoperirea transparentă, roz, bej, piersic și portocaliu. Desenele din pudră pot acoperi unul sau două unghii simultan.

Monograme pe unghii cu pudră

Cel mai adesea, maeștrii creează diverse monograme pe unghii cu ajutorul pudrei. Monogramele complexe, elemente florale simple, precum și dantela, pot fi realizate în orice culoare, pe orice suprafață. Important să alegi combinația potrivită de culori.

Poți evidenția de la una până la trei unghii, cu monograme din pudră, dar evită suprasaturația manichiurei. Fiind că, monogramele din pudră vor avea un volum mic, ceea ce le va face autosuficiente și foarte vizibile.

Accentul pe unul sau două degete

Pudra acrilică poate acoperi foarte bine una sau o pereche de unghii, ceea ce creează un accent deosebit ale acestora. Împreună cu un astfel de înveliș, meșterii creează și monograme, doar că pe altă unghie.

Manichiura cu pudră este întotdeauna o manichiură feminină și blândă, așa că ar trebui să alegi cu atenție culoarea pudrei. Ar trebui să se combine cât mai armonios cu culoarea unghiilor.

Manichiura tricotată

Manichiura tricotată este cel mai popular tip de manichiură cu pudră, care este folosită mai ales iarna. Această tehnică imită o parte dintr-un pulover tricotat pe unghiile tale, care te va ajuta să te încălzești, chiar și în cea mai rece iarnă.