Cele mai efective exerciții pentru antrenarea mușchilor intimi

După naștere, multe femei se confruntă cu problema vieții sexuale. De cele mai multe ori, femeile spun că nu reușesc să aibă orgasm. Această problemă are o rezolvare – vumbuilding, sau un complex de exerciții special pentru antrenarea mușchilor intimi. Datorită acestei abordări, vei putea să-ți simți sexualitatea la cel mai înalt nivel, și îți vei bucura partenerul.

42594_0[1]

Plusurile acestor exerciții:

– îmbunătățesc viața sexuală

– diminuează dimensiunile vaginului;

– rezolvă probleme de sănătate a organelor reproductive;

– permite dirijarea propriului orgasm, dar și orgasmul partenerului;

– pregătirea organismului pentru nașteri fără dureri;

 

Un alt plus enorm al acestor exerciții este că le poți face oriunde: la muncă, la teatru, în autobuz, acasă.

  • 10 secunde încordează și relaxează mușchii intimi. Repetă exercițiul de 3 ori cu o pauză de 10 secunde între fiecare rundă. Apoi continuă să încordezi și să relaxezi timp de 5 secunde cu 5 secunde pauză. Repetă exercițiul de 9 ori. Mai departe încordează mușchii timp de 30 de secunde, și repetă runda de 2 ori. La sfârșit mai repetă odată prima parte a exercițiului.
  • încordează mușchii intimi 5 secunde, apoi relaxează-i. Repetă de 10 ori. Mai departe în tempou rapid încordează și relaxează mușchii de 10 ori. Fă pauză 10 secunde și repetă runda de încă două ori. Încordează mușchii și încearcă să-i ții așa timp de două minute. Fă pauză 2 minute, și reia exercițiul de la început.
  • încordează și relaxează mușchii intimi de 30 de ori. Apoi de 40 de ori. Apoi de 50. Treptat trebuie să ajungi la 100. La sfârșit încordează bine mușchii și ține-i așa timp de 30 de secunde. Fă pauză 30 de secunde și repetă exercițiul de la început de 5 ori.

 

Exercițiul 1

Timp de 2 minute încordează mușchii din spate și din față. Apoi încordează-i pe toți timp de 10 secunde. Fă pauză 10 secunde. Repetă în 3 runde. Fă acest exercițiu 5 minute pe zi.

Exercițiul  2

Încordează puternic mușchii vaginului, așa de parcă încerci să reții ceva. Rămâi așa timp de 5 secunde. Odihnește-te și mărește timpul până la 5 minute.

Exercițiul 3

Așează-te pe podea, întinde picioarele, iar mâinile pune-le pe genunchi. Mișcă-te înainte cu fesele. Genunchii pot fi îndoiați un pic, dar îndreaptă-i după fiecare exercițiu. Repetă de 3 ori timp de 5 minute.

Exercițiul  4

Culcă-te pe spate, îndoaie un pic picioarele în genunchi. Timp de 5 minute, în mod ritmic ridică și coboară bazinul.

Exercițiul  5

În timpul actului sexual încordează un pic mușchii intimi.