Cele mai bune idei de manichiură pentru femei stilate: vara 2022

Manichiura stă în vârful lucrurilor importante pentru o femeie când vine vorba despre îngrijire personală și frumusețe. În deosebi vara, dorința de a experimenta devine tot mai mare.

Manichiură colorată pentru sezonul estival

Culorile neon au revenit la modă. Le putem purta liber în acest sezon, combinate cu inscripții  populare, design animalic sau diferite motive strălucitoare.

Culori și floristică

Dispoziția de vară de obicei este reprezentată de multe culori, flori, frunze, linii sau alte forme. Creează-ți dispoziție bună cu o astfel de manichiură.

Geometrie pe unghii

Geometria nu este doar despre clasică și rigiditate, dar și despre stil și gingășie. Vezi în imaginile de mai jos cum poți asorta liniile cu diferite culori și forme.

Print animalic

Acest tip de design stă în fruntea modei în anul 2022. Sigur vei ieși în evidență cu astfel de unghii, fiind neobișnuit și interesant.

French

Într-adevăr, vara este despre culoare, dar nu a interzis nimeni stilul clasic! Vezi mai jos cât de frumos poți combina culorile cu french.

Manichiură gingașă și nudă

Nudul se potrivește pentru oricine și orice ocazie. Gingășia și nudul nu sunt mereu despre plictiseală și stil ordinar. Pe o astfel de manichiură poți experimenta cele mai nebunești design-uri și culori, de la linii, până la pietre și desene.

Din toată gama prezentată mai sus, sigur vei alege ceva potrivit ție! Experimentează și nu ezita să încerci de fiecare dată ceva nou, mai ales vara.

Care design este preferatul tău?