Cele mai BUNE amante: Incredibil, dar adevărat!

fb1

Întrebam un prieten cunoscut, ce tip de femei alege când merge la o întâlnire. Şi se pare, că întotdeauna preferă o femeie căsătorită în locul celei necăsătorite, una cu copii – decât fără, una matură decât tânără. De ce? Foarte simplu.  Acestea sunt cele mai bune amante – îmi zice. Cele mai atente, înțelegătoare, empatice şi sexy.

Nu înțelegeam de ce, pentru că în mod rațional totul trebuia să fie complet invers. Căsătoria este o problemă, copiii o altă problemă, iar vârsta şi mai multe probleme. Am continuat să-l întreb, care este diferența, de ce o astfel de alegere. El însă, îmi explică că majoritatea femeilor libere nu sunt interesate de nimic, decât de propria persoană. Într-un bărbat văd doar un set de funcții – protejează-mă, adu-mi bani şi admiră-mă cât mai mult.

Femeile căsătorite care au toate aceste lucruri – dimpotrivă prezintă interes faţă de personalitatea bărbatului. Nu le pasă câți bani ai adus astăzi, nu caută  să se certe pentru fleacuri. Sunt relaxate şi armonioase.

Sau de exemplu fetele tinere din start au stabilit faptul că bărbații le datorează ceva. Cele fără copii au în minte doar cum să nască copii de la un bărbat, să se căsătorească, să-i impună să se angajeze la trei joburi, iar apoi să mai achite şi ipoteca. După care să-l încarce cu investigații şi scutece. Iar femeia care are deja un copil…nu are nevoie de toate aceste lucruri, ea îi savurează mirosul şi faptul că îl are alături. Se bucură, ținându-l de mână.

Planificând viaţa de familie sau deja fiind căsătorită, femeia efectiv scoate din bărbat un rezultat. Aici nu te prea poți relaxa. Însă spontaneitatea, relaxarea şi plăcerea – sunt de fapt, calea spre a deveni o amantă bună.

Şi nu spun asta din motiv că sunt căsătorită, matură şi am copii. O spun pentru că e adevărat.

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie prietenilor!