Cele 8 mesaje pe care ți le transmite un bărbat dacă te place

Astăzi, majoritatea oamenilor comunică pe rețelele sociale și acest lucru e foarte simplu, puteți să-i transmiteți un mesaj partenerului, iar acesta să vă răspundă în câteva clipe.

Dacă-n viața reală, femeile pot cu ușurință să înțeleagă scopurile și sentimentele bărbatului, prin mesaje acest lucru e mai dificil, însă noi vă sugerăm câteva idei care vă arată dacă partenerul dumneavostră vă place.

1. El este primul care începe discuția

Dacă nu i-ați transmis mesaje o întreagă zi, bărbatul dumneavoastră singur va începe conversația și se va interesa cum vă simțiți sau dacă aveți nevoie de ceva.

2. El vă adresează întrebări nu doar din amabilitate

Dacă vă întreabă cum ați ajuns acasă după muncă, dacă nu v-a fost frig sau e interesat despre hobby-urile și munca dumneavoastră, atunci veți avea impresia că el e aproape, nu-i doar un ecran. Partenerul trebuie să fie curios cum a trecut ziua, ce ați simțit, dacă sunteți obosită etc., pentru el contează totul. Dacă scrie fraza banală ,,Bună! Ce faci?” și conversația se limitează la acest punct, atunci aveți la ce vă gândi…

3. El este gata să vă răspundă la întrebări

Trebuie să înțelegem că fiecare din noi are nevoie de timp pentru sine sau pentru lucrurile importante de realizat, deobicei, ei scriu scurt și direct la subiect.

Dacă bărbatul vă place cu adevărat, atunci el va răspunde și la cele mai banale întrebări, însă nu trebuie să exagerați, el face asta doar pentru a vă satisface și să continue conversația.

4. Bărbatul nu te va lăsa să aștepți mult un răspuns

Dacă vă simpatizează, el nu va răspunde peste câteva ore, dar va tinde să comunice cât mai mult cu dumneavoastră, nu va dori să vă faceți griji sau să credeți că el nu mai dorește această relație.

5. El va explica de a răspuns mai greu

Sunt zile când fiecare din noi nu avem timp pentru conversații, dacă a fost ocupat, el va veni cu o replică și va explica de a făcut-o, cu toții muncim și avem diferite evenimente-n viață.

6. Mereu te anunță, dacă știe, că nu poate fi on-line

Pentru a nu vă îngrijora, el vă anunță când nu poate vorbi. Femeile, deseori, își imaginează evenimente ce nu au avut loc, iar acest lucru vă va face mai calmă la acest subiect.

7. Vă face complimente

Fiecare om adoră laudele, însă dacă bărbatul o face doar înainte de-a cere ceva în schimb, acest fapt nu se consideră o simpatie.

În momentul când o face sincer, atunci trebuie să fiți fericite și să-i mulțumiți, iar mesajele zilnice de ,,Bună dimineața” și ,, Noapte bună!” nu sunt transmise oricui, va găsi diverse modalități să-ți zică cât de frumoasă și atrăgătoare ești.

8. El vă roagă să-i scrieți

Atunci când un bărbateste interesat să vorbească cu dumneavoastră, el va dori mereu să afle cum vă simțiți și ce faceți, iar dacă veți avea vreo problemă, vă va ruga să-i scrieți pentru a vă putea ajuta.