Cele 7 piese vestimentare care vor fi mereu în vogă

Unele articole vestimentare sunt, au fost și vor fi mereu în vogă, sunt piese de bază cu ajutorul cărora puteți obține ținute elegante și perfecte atât pentru zi, cât și pentru seară.

1. Dresurile negre fără impreuri

Designerii ne recomandă să optăm pentru o încălțăminte de aceeași culoare, ca să nu scurtăm vizual din lungimea piciorului. Dresurile negre pot fi purtate cu orice ținută de zi sau de seară, din orice stil.

Culoarea neagră subțiază vizual picioarele, iar aceste articole de îmbrăcăminte sunt adorate și de femeile de la casa regală britanică.

2. Helanca

Această haină va fi mereu în vogă, doar câteva detalii se pot schimba, în acest sezon, helăncile au suferit o mică modificare, de la forma mulată la croiala dreaptă. Iar partea preferată de femei – poate fi combinată cu orice piesă din garderoba dumneavoastră.

3. Paltonul cu accent pe talie

Un palton clasic elegant, poate fi purtat în oricând de femeile ce preferă confortul și stabilitatea. Acest articol vestimentar subliniază feminitatea și eleganța unei siluete.

4. Botinele cu toc gros

Ciocatele sau botinele cu toc gros sunt piesele ce oferă confort și grație mersului, un must-have al sezonului.

5. Cizmele din piele întoarsă

Unul dintre cele mai versatile tipuri de încălțăminte, cizmele din piele întoarsă pot fi combinate atât în stilul clasic, cât și-n cel casual.

6. Geaca de trening

Deseori avem nevoie de-o geacă pentru plimbări sau ieșiri la picnic, iar această haină este soluția ideală, Kate Middleton și Meghan Markle sunt amatoarele fidele ale acesteia.

7. Dungile

Pentru o ieșire cu prietenii sau pentru o ținută de birou optați fără regrete pentru o cămașă sau un pulover cu dungi, o haină cu dungi va fi mereu remarcată și apreciată.

Shopping-ul  este o terapie pentru multe din noi, de multe ori suntem confuze și nu știm ce să alegem, iar aceste piese vestimentare de bază sunt o investiție bună-n fiecare garderobă, pot fi combinate între ele și se potrivesc în majoritatea stilurilor vestimentare moderne.