Cel de-al șaptelea copil al Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt

 

În pofida titlurilor din presă care anunță despre divorțul Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, acum presa scrie despre faptul că perechea a decis să-și rezolve criza cu încă un copil, care va apropia familia.

68411_0[1]

Despre faptul că în familia actorilor lucrurile nu merg prea bine, a început să fie clar după ecranizarea ”Laguna albastră”. Se scria despre faptul că Angelina ar fi alungat bona din casă din cauza faptului că flirta cu soțul ei. Dar se pare că criza a rămas în urmă, iar cuplul își începe viața de la capăt.

Recent, revista InTouch Weekly a anunțat că perechea de vedete a găsit o modalitate de uita de trecut. Ei se pregătesc să înfieze un copil. După noul membru al familiei, soții merg în Africa.

 690x473_0xd42ee42d_963806491456830503[1]
Se spune că soții vor să înfieze un copil mai mare de 10 ani. Prin acest fapt cuplul vrea să atragă atenția societății asupra faptului că micii orfani au nevoie de grija părinților.
бре[1]
 Potrivit cuplului, un copil mai mare este o alegere bună, pentru că el trebuie să găsească limbă comună cu ceilalți șase copii. Cel mai probabil acesta va fi un băiețel, nu în zadar Pitt spunea că vrea să adune acasă o echipă de fotbal.
vodanova14[1]