Cea mai renumită cremă antirid, pe care o poți prepara în casă!

znamenityj-krem-protiv-morshhin-kotoryj-za-nedelyu-razgladit-samuyu-ploxuyu-kozhu

Primul rezultat îl veţi observa deja după 3 zile. Rețeta este foarte simplă și cu adevărat magică.

Citat din cartea „Madame va veni mai târziu astăzi” de Suzanne Kubelka.

” Apoi îmi prepar renumita cremă antirid, care netezește pielea timp de o săptămână. Nu în zadar la 42 de ani, am o faţă atât de netedă. Cel mai important lucru – să nu mănânc carne, însă îngrijirea e la fel de importantă. De acea, cremele mi le prepar singură, deși pentru crearea rețetei ideale mi-au trebuit doi ani. Aici iese adevărul: tot ce e măreț, este foarte, foarte simplu. Secretul pielii mele netede şi frumoase este: maioneza cu infuzie din mușețel.”

Iată şi rețeta renumitei creme antirid, care netezește pielea într-o săptămână.

INGREDIENTE:

  • ½ de gălbenuș proaspăt
  • 2 lingurițe de ulei de migdale
  • 1 linguriță de sare de mare
  • 2 lingurițe infuzie de mușețel
  • ½ linguriță de miere
  • 2 lingurițe de vaselină

MOD DE PREPARARE:

Preparaţi maioneza din gălbenuș de ou şi ulei de migdale. Apoi adăugaţi infuzia de muşeţel, până se va îngroşa. După care, puneți sarea şi mierea. La baia de aburi topiți vaselina până devine lichidă. Lăsaţi-o puţin să se răcească şi adăugaţi maioneza. Mixaţi puţin cu mixerul de mână şi cât este încă caldă turnați-o într-un borcănaș şi dați-o la congelator.

Seara clătiţi faţa cu infuzie de mușețel şi aplicați crema pregătită. Se îmbibă greu, mai mult de o oră, de acea aplicați-o cu 2 ore înainte de culcare. Peste 30 de minute puteți înlătura excesul de cremă cu un tampon de vată, înmuiat în apă minerală.

Pentru oricine îşi tratează pielea cu respect, această cremă cu siguranță o să-i fie pe plac. Vă recomandăm cu drag s-o pregătiți.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenelor!